Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Survivor’dan elendi! Veda sözleri ise ağlattı…

Yapımı Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilen en en çok izlenen yarışma programı Survivor’da bu hafta meşalesi sönen isim Avatar Atakan oldu. Avatar Atakan elenmesi çarşı pazarı karıştırdı. İşte eleme sonrası Atakan’ın çok konuşulacak ağlatan o veda sözleri…

Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Survivor’dan elendi! Veda sözleri ise ağlattı…

Tüm zamanlara damga vuran Survivior son sezonunda da yine bomba gibi dolu dizgin devam ediyor. Son olarak ada hayallerine veda eden isim ise hiç beklenmedik bir şekilde Avatar Atakan oldu. Ancak yarışmaya Atakan’ın elenmesi bir yana atakan’ın elendikten sonraki sözleri damga vurdu. Peki Avatar Atakan elendikten sonra neler söyledi? Avatar Atakan’ın eleme sonrası yayına damga vuran o sözleri…

Milyonları ekran başına çivileyen Survivor 2022 All Star heyecanında geri sayım başladı. Ocak ayından bu yana devam eden mücadelede artık yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Herkesi final heyecanı sararken asıl bombayı ise Survivior Atakan patlattı. Son elenen ve meşalesi sönerek Survivor hayallerine veda eden Survivor Atakan’ın yarışmadan ayrılmadan önceki sözler hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları şoke etti. Survivor Atakan’ın bu sözleri Survivor yarışması boyunca çok konuşulacağa benziyor.

Avatar Lakaplı Çağan Atakan elendikten sonra bomba sözler sarf etti.

Bana şans verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Katılmak istediğimi size söylemiştim. Ama hazır olarak gelmedim tabiki buraya. İstediğim performansı sergiyelemedim. Her an her şey olabilir. Burada kimin gideceği de belli olmuyor… Benim hikayem burada bitti. Ama güzel bir hayat beni bekliyor. 8 yarışmacıya da başarılar dilerim” dedi. Leon Aslan’a kavuşmanın hayalini kuran Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan İstanbul Biletini aldı.

Atakan’ın elenmesine birçok yarışmacı şaşırdı. Özellikle mavi takımdaki arkadaşlarının ağzı açık kaldı. Herkesin şaşırmasının sebebi ise Atakan’ın son derece iyi bir performans sergilemesi olmuştu.  Ancak final yolunda Atakan’ın performansının yanı sıra sms oylamasının da geçerliliği önemli bir rol sağladı.

Tüm bunların yanı sıra Avatar Atakan Lakaplı Çağan Atakan Acun Ilıcalı tarafından isminin okunulduğunu duyunca çok şaşırdı. Neredeyse gözleri dolan Avatar Atakan daha sonra kendini hızlıca toparladı.

Avatar Atakan'ın veda sözlerini izlemek için tıklayın

Bilindiği üzere gelmiş geçmiş en çok izlene yarışma programları arasında yer alan Survivor yayınlandığı her dönemi reyting rekoru kırmaya da devam ediyor. Daha önceki sezonlarda kendini kanıtlayan Avatar Atakan Survivor’ın son sezonu olan Survivor All Star 2022’de de kendini kanıtlamayı başardı. Ancak  finale az bir zaman dilimi kala Survivior’da Avatar Atakan’ın elenmesi herkes tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.