Yaraladığı kız arkadaşını sosyal medyadan canlı yayınla tehdit etmiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, tartıştığı kız arkadaşı Rüya Yılmaz'ı (23) bıçakla bacağından yaralayan ve olayın ardından polis tarafından gözaltına alınıp, tutuklanan Ümit Dumanoğlu'nun olaydan önce sosyal medyadan yaraladığı kız arkadaşı Yılmaz'a küfürler edip, tehdit ettiği ortaya çıktı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, bir GSM şirketinin bayiliğini yapan Ümit Dumanoğlu, iddiaya göre, telefonda kız arkadaşı Rüya Yılmaz ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından bir iş için Diyarbakır'da olduğu öğrenilen Dumanoğlu, geçen 29 Kasım'da saat 15.30 sıralarında Nazilli'ye dönüp kız arkadaşı Yılmaz'ı İstasyon Meydanı'nda bıçakla sağ bacağından yaraladı. Dumanoğlu, olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ertesi gün adliyeye sevk edilen Dumanoğlu, tutuklandı.

'Sosyal medyadan canlı yayında tehditler savurdu'

Dumanoğlu'nun kız arkadaşıyla telefondaki tartışmalarının ardından saatte 300 kilometre hız yaparak Diyarbakır'dan Nazilli'ye döndüğü ve bunu Facebook sayfasından canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı. 18 dakikalık görüntülerde, Dumanoğlu'nun kız arkadaşı Yılmaz'a, "İstenmedik bir şekilde Diyarbakır'dan ayrıldım. Allah nasip ederse o Nazilli'ye geleceğim. Geliyorum bekle. Sen benim adımı buraya taşırsın öylemi. Utanmadan bana halen mesaj atıyorsun. Artık sana sonu yaşatacağım. Kralı gelsin şimdi alsın seni. İster emniyete ister devlete git. Bu saatten sonra uyuşturucu satanlara da rahat yok" diyerek tehdit edip, küfürler ettiği de yer aldı.