İşte Pınar Deniz'in en büyük tutkusu

Yargı dizisinin güzel oyuncusu Pınar Deniz son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Deniz, verdiği röportajda en büyük tutkusunu açıkladı.

İşte Pınar Deniz'in en büyük tutkusu

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Avukat Ceylin rolüyle yer alan Pınar Deniz, bu aralar attığı her adımla olay oluyor. Deniz'in sıkı takipçileri sosyal medyadan anbean takip yaparken, güzel oyuncu Elle Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte Pınar Deniz'in en büyük tutkusu

Pınar Deniz'in hayranları oyuncuyla ilgili olarak ne var ne yoksa merak ediyor. Elle Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulunan Deniz, dergi çekiminden seksi pozları sosyal medya sayfasında paylaşmayı da ihmal etmedi.  Deniz "Akrep kadınıyım. En büyük tutkum farklı güzellikler görmek. Yerimde sayamam. İki yıl sonra bir anda Paris’te sanat eğitimi alabilirim veya Afrika kıtasında hayvanlar üzerine araştırma yapabilirim" dedi.

Bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Pınar Deniz dergi çekiminde bikinili pozlar verdi. Bu poları sosyal medyadan da paylaşan güzel oyuncu, binlerce beğeni aldı.

İşte Pınar Deniz'in bikinili pozları

İşte Pınar Deniz'in en büyük tutkusu - Resim : 1

İşte Pınar Deniz'in en büyük tutkusu - Resim : 2