Ünleri bitince para karşılığı ilişkiye başladılar

Reality şovlara katılanların ortak kaderi, önce ünlenip ardından bir daha hatırlanmamak... İngiltere'de bir yetkili, reality şovlara katılan kadınların çoğunun ünleri söndükten sonra para karşı ilişkiye başladıklarını açıkladı.

Ünleri bitince para karşılığı ilişkiye başladılar

Türkiye’de de dahil olmak üzere tüm dünyada reality şovlar tutuyor; ancak bir süre sonra halkın ilgili azalıyor ve program sayesinde ünlenen kişiler, kendilerini bir anda eski hayatlarına geri dönmüş halde buluyor. Rob Cooper isimli bir cast ajansı sahibi isim, Bir dönem İngiltere’yi kasıp kavuran Aşk Adası, Towie gibi programlarla isim yapan kişiler, ünleri azaldıktan sonra zengin iş adamları ve futbolcularla para karşılığı ilişkiye girdiklerini söyledi

 Aşk Adası'yla ünlenen Lauren Goodger, kendisine 40 bin pound (Yaklaşık 278 bin TL) karşılığında ahlaksız teklif aldığını ancak bunu kabul etmediğini açıkladı.

Kimi yarışmacılar da bu durumu gizlemek yerine aleni bir şekilde açıklıyor. O isimlerden birisi de Sophie Anderton. Anderton, ünlü bir iş adamından kendisiyle ilişkiye girmesi halinde 50 bin pound (346 bin lira) vereceğini söylemiş ve kendisi de bu teklifi kabul ettiğini açıklamıştı.

 

Rob Cooper, 2013 ve 2018 yılları arasında reality şovlarla ünlenen kadınların sayısının hızlı bir şekilde arttığını belirtti.