Yasak Elma 113. Bölüm full izle

Yasak Elma 113. Bölümü FOX Tv ekranlarında yayınlandı. Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, Yasak Elma 27 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Yasak Elma 113. Bölüm…

Yasak Elma 113. Bölüm full izle

Yasak Elma dizisinin 113. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Yasak Elma 113.Bölümde: nder, Çağatay’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Kumru’nun bir anlık dikkatsizliği en yakın arkadaşından gizlediklerini ortaya çıkarır. Yıldız’a Doğan’ın yanında gelen bir mesaj, Doğan’ın aradıklarını bulmasına yardımcı olacaktır. İşte Yasak Elma dizisinin 113.bölüm tek parça linki…

Yasak Elma 113. Bölüm full izle - Resim : 1

Yasak Elma 112. Bölümde ne oldu?

Yasak Elma 112. bölümde Yıldız ve Ender'in tüm şüpheleri Feyza üstünde toplanırken, Çağatay ve Kumru ilişkisi devam ediyordur. Kumru'nun evinde yaşadığı sorun, Yıldız ve Kumru'nun daha da yakınlaşmasına yol açar. Kumru'nun babası Doğan, Kumru'nun gizli bir ilişki yaşadığından şüphelenip İstanbul'a döner. Ender, Yıldız'ı Çağatay konusunda üstü kapalı bir şekilde uyarır. Çağatay bu durumu öğrenince "Karımın kafasını bir daha kurcalama" diyerek Ender'i tehdit eder. Ender ise Çağatay'ı sevgilisiyle basmaya and içer. Çağatay, Ender'in bu hamlesi karşısında ne yapacak? Diğer yandan Ender, Caner'in bir arkadaşına para karşılığı yardım etmeyi kabul eder. Tabi bu konuda Yıldız'ın da yardımı gerekmektedir. Yıldız, çocuğunu Çağatay'dan yardım almadan istediği okula yazdırabilmek için Ender'in teklifini kabul eder.

Yasak Elma 113. Bölüm full izle - Resim : 2

Yasak Elma 113. Bölüm izle

Yasak Elma113. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Hasan Ali’nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali’nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay’ın Yıldız’la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir hayli şımartmıştır.

Yasak Elma 113. Bölüm full izle - Resim : 4

Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbul’a döner dönmez, babasının sahibi olduğu yalıya yerleşir.Kumru oldukça güzel, modern, pervasız ve özgüvenlidir. Babasının imkanları, kendi fiziki özellikleri, eğitimi ve alt yapısı sayesinde kimseye müdanası olmayan bir kadındır.
Yıldız sürekli sosyete ve moda dergilerine kapak olan Kumru’yu kendine rol model olarak benimser. Zehra Amerika’ya yerleşmiştir. Ender ise patlama sonrası iyileştikten sonra Kaya’yla birlikte Londra’ya taşınır. Beraberlikleri bir süre çok mutlu ilerlese de, zamanla monotonlaşmaya başlar.

Ender, Londra’da sıradan bir kadın olmaktan mutlu değildir. Uzun süren tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Ali’nin ölümü sonrası Çağatay yaşadığı bunalımın da etkisiyle işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür. Ender Kaya’dan ayrılıp İstanbul’a geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır. Ender İstanbul’ daki hayatına hızlı bir dönüş yaparken, Yıldız da Çağatay’ı yeniden kazanma telaşındadır.

Yasak Elma dizisi oyuncuları kimdir?

  • Şevval Sam
  • Eda Ece
  • Erdal Özyağcılar
  • Berk Oktay
  • Nesrin Cavadzade
  • Şafak Pekdemir
  • Melisa Doğu
  • Barış Aytaç
  • Can Nergis
  • Rutkay Ayıköz
  • Nilperi Şahinkaya
  • Gülenay Kalkan Ünlüoğlu