Yasak Elma 117. Bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm tek parça izle

Yasak Elma 117. Bölümü Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Kullanıcılar, "Yasak Elma son bölüm tek parça izle" ya da "Yasak Elma yeni bölüm izle" gibi aramlar yapmaya başladı. İşte, Yasak Elma 25 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Yasak Elma 117. Bölüm izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma 117. Bölüm full izle!  Yasak Elma son bölüm tek parça izle

Yasak Elma dizisinin 117. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Fox Tv'de her Pazartesi akşamı ekranlara gelen Yasak Elma yeni bölüm için diziseverler arama yapmaya başladı. "Yasak Elma son bölüm tek parça izle" veya "Yasak Elma yeni bölüm izle" gibi yapılan aramalar için sizlere Yasak Elma 117. bölüm izleyebilceğiniz linki bıraktık. İşte Yasak Elma dizisinin 117.bölüm tek parça linki…

Yasak Elma 117. Bölüm full izle!  Yasak Elma son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Yasak Elma 116. Bölümde ne oldu?

Yasak Elma 116. Bölümde; Ender sabah Doğan'ın evine gittiğinde karşılaştığı kadının isminin Arzu olduğunu ve adamın da karısı olduğunu duyunca şoke olur. Hemen Yıldız'a gidip durumu araştırmasını ister. Şirkette de Doğan'a durumu sorduğunda Arzu'nun onun 7 yıllık sevgilisi olduğunu ve yakında ayrıldıklarını öğrenir. Eşi diye tanıştırdığını Arzu kabul etmezken Doğan üzerinde durmaz.

Yasak Elma 117. Bölüm full izle!  Yasak Elma son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Doğan eski sevgilisi Arzu'ya şirkette bir oda verir. Epey zamandır yapılamayan bir işi Arzu daha ilk geldiği gün çözünce Ender'in çok istemesine rağmen ceo o olur. Ceo seçimi, Arzu'nun gelmesi gibi sebeplerden yan yalıda kutlama yapılır. Ender aynı evde kalmasınlar diye hemen bir emlakçısı olduğunu söyleyip Arzu'ya yeni ev konusunda yardımcı olur. 

Ömer ve Feyza ayrılırlar. Ömer Kumru'nun bir arkadaşı ile tanışır. Sonra da Kumru ile tekrar karşılaşınca birbirlerine laf sokarlar. 

Yıldız kendisine yapılanları ödetmek için Kumru'yu rezil etme çabalarına devam eder. Geçen bölüm Kumru'nun kozmetik işini patlatmıştı. Bu bölüm Kumru yerine şampuan tarifiyle kendisi geçer. O markanın reklamlarında da artık Yıldız olacaktır

Yıldız Kumru'nun evinden gerçekleşen bir sosyal medya canlı yayınında giyinme odasındaki bir çantanın peşine düşer. Emir o çantanın çakmasını bulur. Çakma çantayla gerçeğini zorlukla değiştirirler. Bir mağaza açılışında Yıldız Kumru'nun çantasına içki dökünce çantanın sahte olduğu ortaya çıkar. Kumru rezil olur. Ender Doğan'a yaranmak için ve Yıldız'ın işi olduğunu bilmediğinden Kumru'yla konuşup birisinin onunla uğraştığını söyler.  

Yasak Elma 117. Bölüm full izle!  Yasak Elma son bölüm tek parça izle - Resim : 4

Yıldız avukatının yönlendirmesiyle Kumru ve Çağatay'ın konuşmalarını kaydeder ama davada kullanılacak gibi bir şey çıkmaz. Emir'e olayı anlatıp resim çekmesini ister ama resimler sadece ayrı ayrı eve girerken çekildiği için yine vurucu değildir. Emir'den eve çilingir yardımıyla girip kamera koymasını ister. Emir görevi başarıp kameraları yerleştirir. 
Bölüm sonunda Çağatay eve gider. Adamın ardından içeri bir kadın gelir. Yıldız kamerada geleni göremeden karşısında yalıya gelen Kumru'yu görünce şaşırır. Acaba Kumru değilse buluşma evine giden kim olabilir?

Yasak Elma 117. Bölüm izle

Yasak Elma 117. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Yasak Elma dizisinin konusu; Hasan Ali’nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali’nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay’ın Yıldız’la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.

Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir hayli şımartmıştır. Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbul’a döner dönmez, babasının sahibi olduğu yalıya yerleşir.

Kumru oldukça güzel, modern, pervasız ve özgüvenlidir. Babasının imkanları, kendi fiziki özellikleri, eğitimi ve alt yapısı sayesinde kimseye müdanası olmayan bir kadındır.
Yıldız sürekli sosyete ve moda dergilerine kapak olan Kumru’yu kendine rol model olarak benimser.

Zehra Amerika’ya yerleşmiştir. Ender ise patlama sonrası iyileştikten sonra Kaya’yla birlikte Londra’ya taşınır. Beraberlikleri bir süre çok mutlu ilerlese de, zamanla monotonlaşmaya başlar. Ender, Londra’da sıradan bir kadın olmaktan mutlu değildir. Uzun süren tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Ali’nin ölümü sonrası Çağatay yaşadığı bunalımın da etkisiyle işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür.
Ender Kaya’dan ayrılıp İstanbul’a geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır.

Ender İstanbul’ daki hayatına hızlı bir dönüş yaparken, Yıldız da Çağatay’ı yeniden kazanma telaşındadır.

Yasak Elma dizisi oyuncuları kimdir?

  • Ender Çelebi (Şevval Sam)
  • Yıldız Yılmaz Kuyucu (Eda Ece)
  • Çağatay Kuyucu (Berk Oktay)
  • Asuman (Melisa Doğu)
  • Caner Çelebi (Barış Aytaç)
  • Emir(Serkan Rutkay Ayıköz)
  • Aysel (Vildan Vatansever)
  • Hasan Ali Kuyucu (Erdal Özyağcılar)