Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma 119. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma son bölüm full izle! İşte, Yasak Elma son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi 119. bölümü tek parça olarak yayınlandı. 8  Kasım 2021 tarihinde Yasak Elma son bölüm full internete yüklendi.

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 1

Yasak Elma 119. bölümde; Doğan, Ender'e "Seni özel hayatımda istemiyorum" der. Ender ise türlü oyunlara başvurur. Ender, geceleri Kumru ile gündüzleri de Yıldız ile takılmaya başlar. Bunu farkeden Yıldız, Ender'in ikili oynadığını düşünüp gardını alır. 

Öte yandan Yıldız, Kumru'nun babası Doğan'a gidip. "Siz bizim evimize girip çıktınız, bizimle yemekler yediniz... Meğerse Çağatay ve Kumru'nun ilişkisini biliyormuşsunuz" deyip hesap sorar.

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 3

Doğan ise "Kumru ile yaşadığımız şeyi bilseydin, böyle konuşmaz hatta bana hak verirdiniz" der.  Doğan ve ailesinin büyük bir sırrı olduğunu düşünen Yıldız haksız değildir. Doğan bey, geçmişte yaşanan bir olaydan dolayı bir hastaneyi satın alıp Kumru ile ilgili bir olayı örtbas etmiştir. Doğan, kızı ile ilgili ne saklıyor?

Yasak Elma 119. bölüm izle

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izleyebilceğiniz link...

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 4

Yasak Elma 118. bölümde ne oldu?

Yasak Elma 118. bölümde; Yıldız, çocuğunu da alıp evi terkediyor. Çağatay pişman olup kapısına dayansa da Yıldız'ın affetmeye niyeti yoktur.

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 5

Çağatay kapıya dayanıp Yıldız'a yalvarsa da Yıldız kararından vazgeçmiyor. Yıldız'ın, Çağatay ve Kumru ilişkisini ifşa etmesi herkesin hayatında bomba etkisi yapar. 

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 6

Çağatay ise Yıldız'ı geri kazanmaya çalışırken, yaptıklarının cezasını yalnızlığıyla öder. Kumru ise Çağatay'a "Adam olsaydın da yaşadığın şeyin arkasında durabilseydin!" diyerek ilişkisine sahip çıkmamakla suçlar.

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 7

Ender ise Kumru'nun babası Doğan'a yakınlaşmak için bu ihanet olayını kendi lehine çevirmeye karar veriyor. Doğan, intikam planı için kollarını sıvarken, Kumru beklenenin aksine başka bir hamle yapacaktır. Doğan, intikamını almak ve olayı lehine çevirmek için kızı Kumru'ya sahip çıkıyor. Doğan'ın planı ne?

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 8

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Zengin olmanın hayalini kuran genç kızın önüne büyük bir fırsat gelmiştir. Sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışan Yıldız, ondan hayatının teklifini alır. Ender Argun kocası Halit Argun'dan kurtulmak için Yıldız'ı kullanmaya karar vermiştir. ... Alihan, Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşidir.

Yasak Elma 119. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 9

Yasak Elma dizisi oyuncuları kimdir?

  • Eda Ece
  • Şevval Sam
  • Berk Oktay
  • Biran Damla Yılmaz
  • Erdal Özyağcılar
  • Nesrin Cavadzade
  • Şafak Pekdemir
  • Melisa Doğu
  • Barış Aytaç
  • Can Nergis
  • Rutkay Ayıköz
  • Nilperi Şahinkaya
  • Gülenay Kalkan Ünlüoğlu
  • Murat Aygen
  • Yasmin Erbil