Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma 124. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma son bölüm full izle! İşte, Yasak Elma son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma 124. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 13 Aralık 2021 tarihinde Yasak Elma son bölüm full internete yüklendi.

Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 1

Yasak Elma 124. bölümde; Çağatay Yıldız'a boşanma davaları olduğunu hatırlatırken Yıldız ise o kızın her zaman metres olarak kalacağını söyler. Yıldız Ender'e yeni planından bahsederken Çağatay'ı bir sürpriz bekliyordur. Yıldız herkesin içerisinde Çağatay'la nikah tazelerken, Çağatay yaşadıkları karşısında şoke olmuştur.

Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 2

Yasak Elma 123. bölümde neler oldu?

Yasak Elma 123. bölümde; Yıldız'dan boşanmak üzere olan Çağatay'ın, Kumru ile ilişkisi medyaya da yansıyor. Çağatay, yasak aşkı Kumru'ya tektaş yüzük hediye ederek evlenme teklifinde bulunuyor. Tam o sırada eve geri dönen Yıldız'un bu hamlesi, Çağatay ve Kumru'yu şoke ediyor. Yıldız, ''Kocacığım. Evimize döndük, yuvamı çok özlemişim.'' derken Yıldız'ı gören Kumru ise evi terk ediyor.

Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 3

Yasak Elma 124. bölüm izle

Yasak Elma 124. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Zeynep ve Yıldız birbirinden farklı karakterlere sahip olan iki kardeştir. Birbirlerine çok düşkün olan kardeşlerden Yıldız'ın hayatı aldığı teklifle bambaşka bir hal alır. Zengin olmanın hayalini kuran genç kızın önüne büyük bir fırsat gelmiştir. Sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışan Yıldız, ondan hayatının teklifini alır. Ender Argun kocası Halit Argun'dan kurtulmak için Yıldız'ı kullanmaya karar vermiştir.

Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 5

Yıldız'ın hayatından bunlar olurken Zeynep iş yerinde yaşanan sıkıntılarla uğraşmaktadır. Zeynip'in çalıştığı firma zengin ve kibirli bir adam olan Alihan Taşdemir tarafından satın alınmıştır. Alihan, Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşidir. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendisinin değil kardeşinin de hayatını değiştirecektir.

Yasak Elma 124. bölüm tek parça izle! Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 6

Yasak Elma dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Yıldız Yılmaz Kuyucu (Eda Ece)
  • Ender Çelebi (Şevval Sam)
  • Çağatay Kuyucu (Berk Oktay)
  • Kumru (Biran Damla Yılmaz)
  • Doğan (Murat Aygen)
  • Feyza (Ece Dizdar)
  • Asuman (Melisa Doğu)
  • Caner Çelebi (Barış Aytaç)