İşte Yasak Elma 52. bölüm fragmanı

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın 51. bölümü herkesi ekrana kilitlerken izleyiciler şimdi 52.bölümün fragmanını bekliyor. Peki yeni fragman yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

İşte Yasak Elma 52. bölüm fragmanı

Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma son bölümü ile yine çok konuşuldu. Yıldız'ın doğumu gerçekleşti. Bebeğin babasının Halit olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yapıldı. Fakat bebeğin babası Halit çıkmadı. Yıldız bu haber karşısında büyük şok yaşarken, Ender de durumdan şüphelendi.

Yasak Elma dizisi 30 Eylül Pazartesi akşamı 51. bölümüyle milyonları ekran başına kilitlerken, dizinin 52. bölüm ilk sahnesi ve fragmanı merak konusu oldu. Fox TV 52. bölüm fragmanını yayınladı.

51. bölümde ne olmuştu?

Ender, Sabri’nin ihaneti karşısında ne yapacağını şaşırırken, kendini Erim’e aklamaya çalışır.

Ender ve Yıldız, Şahika’nın asıl yüzünü Halit’e göstermek için yeni bir plan yaparlar. Planlarının başarıya ulaştığını düşündükleri sırada Şahika’nın uzun zamandır üstünde çalıştığı öldürücü darbesiyle sarsılırlar.

52. bölümde ne olacak?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır.

Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.