Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı

Yasak Elma dizisi entrikaları gibi oyuncularıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Yasak Elma’nın Zehrası Şafak Pekdemir, dizinin yönetmeniyle sarmaş dolaş yakalandı. Samimi pozlar sonrası ise gece olaylı bitti. İşte detaylar…

Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı

Yasak Elma dizisi yeni sezona bomba gibi giriş yaparken bir taraftan da oyuncularıyla da gündeme gelmeye devam ediyor.

2018 yılında avukat sevgilisinden boşanan Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir diziden de ayrılmıştı.

Cihangir’de kameralara takılan Şafak Pekdemir, Yasak elma dizisinin ikinci yönetmeni olan Oğulcan Eren Akay ile sarmaş dolaş görüntülendi.

Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 1

Evli olduğu iddia edilen Oğulcan Eren Akay’ın gecenin ilerleyen saatlerinde ise kameralara yakalanması sonrasında da ortalık bir anda karıştı.

Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 2

Alkolun dozunu da bir hayli kaçıran Şafak Pekdemir’in yanındaki erkek arkadaşı basın mensuplarına saldırırken küfürler savurdu.

Kafa atıp tekme ile saldırdı

Pakdemir'in arkadaşı, Kanal D muhabiri Barış Agil'e kafa atıp, tekme ile saldırdı. Pekdemir bu sırada bağırarak tarafları teskin ve sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 3

“Beni lüftfen gömmeyin”

Snob Magazin’in haberine göre olaylı gecede Şafak Pekdemir arabasına binerek arkadaşının arkasından gitti. Daha sonra ise olay yerine geri dönerek basın mensuplarından özür diledi.

Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 4

Şafak Pekdemir, "Arkadaşlar sizden özür diliyorum. Lütfen bu olayı büyütmeyin, haklısınız görüntüleri kullanın ya da kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin" diyerek ağladı. Akay'ın evli ve çocuğu olduğu iddia ediliyor.

Yasak Elma dizisinden yasak aşk çıktı! Dizinin Zehra'sı sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 5

Kaynak: Snob Magazin