Yasak Elma dizisinde olay yaratan cümle! Sosyal medyanın diline takıldı

Entrika ve aldatmalarla dolu Yasak Elma'nın bir önceki bölümünde Yıldız karakterinin yasak aşk ifşasının ardından son bölümde de Kumru'nun canlı yayında yaptığı itiraf geceye damga vurdu. Kumru'nun finalde kullandığı "Sevdiğim kadar sevildim" cümlesi sosyal medyayı karıştırdı.

Yasak Elma dizisinde olay yaratan cümle! Sosyal medyanın diline takıldı

Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde, Yıldız'ın eşi Çağatay'la yasak aşk yaşayan komşu yalıda oturan Kumru'nun itirafları damga vurdu.

Yasak Elma dizisinde olay yaratan cümle! Sosyal medyanın diline takıldı - Resim : 1

Yasak Elma 1 Kasım Pazartesi akşamı 118. bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma son bölümde, Yıldız'ın yüzlerce kişinin katıldığı bir davette kocası Çağatay ile yakın arkadaşı Kumru'nun yasak aşkını ifşa etmesinin ardından ortalık karıştı.

Yasak Elma'da olay cümle: Sevdiğim kadar sevildim

Yasak Elma'nın final sahnesinde ise Kumru, babasının direktiflerine uyarak canlı yayına çıktı ancak babası ve sevgilisi Ender'in dediklerinin tam tersini yaparak Yıldız'ın kocası Çatatay'a olan aşkını itiraf etti. Türk toplum yapısına pek de uygun olmayan aldatma konulu bölümde Kumru'nun kullandığı cümleler sosyal medyanın diline düştü. Kumru'nun kullandığı "Sevdiğim kadar sevildim" Yasak Elma'nın son bölümüne damgasını vurdu.

Kumru: Neden özür dilemek zorundayım

Kumru, "Ben çok büyük bir aşk yaşadım. Yaşadığım aşk yüzünden neden insanlardan özür dilemek zorundayım? Şu an mutsuzum. İnsanlar bana hak vermiyor olabilir ama hiç pişman değilim. Çünkü sevdiğim kadar sevildim" repliği ile olay oldu. 

Dizide Ender karakterinin foyasının ortaya çıkması da bölümün şaşırtmacası oldu.