Önce paylaştı, sonra sildi! Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece gerçeği itiraf etti!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine can veren ünlü oyuncu Eda Ece, Anadolu Efes'te forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile paylaştığı pozlarını neden sildiğini açıkladı.

Önce paylaştı, sonra sildi! Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece gerçeği itiraf etti!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren oyuncu Eda Ece, Anadolu Efes'te forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 15. Contemporary Istanbul'un açılından görüntülendi.

Muhabirlerle sohbet eden Ece, Anadolu Efes'in Euroleague şampiyonu olmasının ardından önce paylaşıp sonra sildiği fotoğrafa açıklık getirdi.

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl çevrimiçi gerçekleştirilen Contemporary Istanbul’un 15’incisi, önceki gün sanatseverlerin katılımıyla Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte sergiye katıldı.

 "10 yıldır geliyorum ve hep takip ediyorum”

10 yıldır sergiyi ziyarete geldiğini söyleyen Eda Ece, “19 yaşındayken burada çalışmıştım. Psikoloji okurken Dirimart’ta staj yapmıştım. Onlarda yurtdışı fuarlarına falan gitmiştim Oyuncu olmasaydım belki de bu işi yapıyor olurdum. O kadar severim ve bilirim. 10 yıldır geliyorum ve hep takip ediyorum” diye konuştu.

"Çok gurur duydum ve sevindim"

Eda Ece, Euroleague şampiyonu Anadolu Efes’in oyuncusu olan sevgilisi Buğrahan Tuncer’i tebrik etti. Sevgilisiyle büyük bir gurur duyduğunu dile getiren Ece, “Buğra’nın verdiği emeği biliyorum. Avrupa Şampiyonu oldular, bu büyük bir başarı. Çok gurur duydum ve sevindim. Mutlu oldum. İnşallah devamı gelir” dedi.

Önce paylaştı, sonra sildi! Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece gerçeği itiraf etti! - Resim : 2

"Çok da güzel de çıkmamışız"

Sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafı daha sonra kaldıran Ece, bunun sorulması üzerine, “Köln’e almadıkları için gidemedim. Bende eski bir resmimizi paylaştım. Çok da güzel de çıkmamışız. Çözünürlüğü falan da kötüydü" dedi.

"Fazla da resim paylaşmıyoruz"

Güzel oyuncu, "Buğra’da ‘Koya koya bunu mu koydun. Bir süre resmimiz var’ deyince kaldırdım. Çok fazla da resim paylaşmıyoruz. Ayrıldı barıştı magazin haberi oluyoruz. Biz de öyle bir çift değiliz” ifadelerini kullandı

 Kaynak: Milliyet