Yasak Elma dizisinin başrolleri Onur Tuna ve Sevda Erginci diziden ayrılıyor

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği FOX’un “Yasak Elma” dizisi, 27 Mayıs akşamı sezon finali yapacak. Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dizi, geçen mayıs ayında sette yaşandığı iddia edilen taciz skandalı nedeniyle aylarca gündemde kaldı.

Yasak Elma dizisinin başrolleri Onur Tuna ve Sevda Erginci diziden ayrılıyor

Dizinin Halit Argun’u Talat Bulut, 19 yaşındaki kostüm sorumlusunu dudağından öpmekle suçlanmış, mahkemeye taşınan şikayet savcılık aşamasında takipsizlikle sonuçlanmıştı. Olay sonrası dizi setinde başrol oyuncuları Şevval Sam, Sevda Erginci, Eda Ece ve Onur Tuna ile yönetmen Neslihan Yeşilyurt, Talat Bulut’a karşı tavır alsa da herkes profesyonelce işlerini yapmaya devam etti. Talat Bulut sadece hakkında sert açıklamalar yapan, dizide eski eşi Ender’i canlandıran Şevval Sam’a iftira davası açtı.

Yasak Elma dizisinin başrolleri Onur Tuna ve Sevda Erginci diziden ayrılıyor - Resim : 1Geri adım atmayan Şevval Sam, sette düzenlenen 45. doğum günü kutlamasında da karşı dava açtığı Talat Bulut’tan “Gereksiz varlık” diye bahsetti, bu durum da Talat Bulut’u çileden çıkardı.

Tv100'de Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Duymadık Demeyin" programının haberine göre geçen aylar içinde sinirler yatıştı, sette sular duruldu. Dizinin üçüncü sezonu için kanaldan onay da geldi. Ancak senaryoda yaşanan şok bir son dakika gelişmesi ekibi fena halde şaşırttı.

Dizinin ilk bölümünden itibaren başrolü paylaşan Onur Tuna ile Sevda Erginci’nin projeye veda edeceği ortaya çıktı. Rol gereği iki sevgiliyi canlandıran ve aralarındaki boy farkıyla dikkat çeken Onur Tuna ile Sevda Erginci’nin hikâyeleri bittiği için 46. bölümde diziden ayrılacağı açıklandı.

Öte yandan “Yasak Elma”ya son olarak Azeri asıllı ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade katıldı. Cavadzade’den önce “Yasak Elma”ya dahil olacağı konuşulan Hande Ataizi ise “Gergin bir ortamda çalışmayı tercih etmediğim için teklifi kabul etmedim” açıklamasını yaptı. Hande Ataizi 2000 yılında Talat Bulut’un “Melekler Evi” filmi çekilirken kendisini taciz ettiğini öne sürmüştü.