Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'la ilgili şaşırtan gerçek

Savaşçı dizisiyle adını iyice duyuran ve daha sonra FOX'un Yasak Elma dizisinde Çağatay karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Berk Oktay ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'la ilgili şaşırtan gerçek

Savaşçı dizisinde rol aldıktan sonra sürpriz bir şekilde ayrılarak sevenleri karşısına FOX’un başarılı dizisi Yasak Elma dizisinde hayranları karşısında çıkan Berk Oktay ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Kariyerine modellik ile başlayan başarılı oyuncu bir süre sonra markaların aranan yüzü haline geldi. Birçok ünlü marka ile çalışarak adını duyurmayı başaran Berk Oktay kariyerine daha sonra oyunculuk yaparak devam etme kararı aldı.

Birçok dizide kendine yer bulmayı başaran yakışıklı oyuncu ilk başrol deneyimini Tatlı Bela Fadime dizisinde Levent olarak ortaya çıktı.

Son olarak Yasak Elma dizisinde karşımıza çıkan Berk Oktay burada Çağatay karakterine hayat veriyor.

Berk Oktay ile ilgili son zamanlarda ise hayranlarının merak ettiği ve yanlış bildiği bir gerçek ortaya çıktı. Herkes ünlü oyuncunun nereli olduğunu merak ediyordu. Berk Oktay’ı herkes Ankaralı sanıyordu. Ancak Ünlü oyuncunun baba tarafından aslen Elazığlı olduğu ortaya çıktı. Birçok fanı bu bilgi karşısında şaşkına döndü.