Yasak Elma'nın 5. sezonu olacak mı? Erdal Özyağcılar açıkladı!

Bu sezon Hasan Ali Kuyucu rolüyle “Yasak Elma”nın kadrosuna katılan Erdal Özyağcılar, haftaya 100. bölümü çekilecek olan diziyle ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı?

Bu sezon Hasan Ali Kuyucu rolüyle “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna katılan Erdal Özyağcılar, Etiler’de manav alışverişi sırasında “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Özel plakalı aracından inen usta oyuncu, kar kaplı yolda düşmemek için dikkatle yürüdü. Alacağı ürünleri tek tek inceleyen Özyağcılar, çıkışta sevenlerini kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdal Özyağcılar repo gününde ev alışverişi yaptığını söyledi. 73 yaşındaki oyuncu, geçen hafta kovid-19 aşısı yaptırmıştı. Erdal Özyağcılar’a dizinin son bölümünde yaşanacak olaylar soruldu. “Yasak Elma” dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, setten senaryo sayfasını paylaşmış, görüntüyü büyüten fanlar Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali ile Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika’nın evlendiğini öğrenmişti.

Erdal Özyağcılar, önümüzdeki hafta “Yasak Elma”nın 100. bölümünün çekileceğini hatırlattı ve dizinin Talat Bulut başta olmak üzere eski oyuncularına selam gönderdi. Usta oyuncu “Yasak Elma”nın 5. sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusundaki soruya da yanıt verdi.