Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin'i askere yolladı!

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren oğlu Tarık Emir Tekin'i askere gönderdi. Tekin'i yolcu eden Sam, muhabirlere konuşmakta güçlük çekti.

Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin'i askere yolladı!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da boy gösteren Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde fırtınalar estiren oğlu Tarık Emir Tekin ve Tekin'in sevgilisi Sofia ile Arnavutköy'de görüntülendi.

Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin'i askere yolladı! - Resim : 1

SAÇLARINI KESTİ

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen Tekin, yakın zamanda askere gideceğini söylemişti. En son askere gitmeden önce Arnavutköyde annesi ve sevgilisiyle görüntülenen ünlü oyuncunun kısa saçlı hali dikkat çekti. Kendine has giyim tarzı ile bilinen Tekin'in gece geç saatler olmasına rağmen kullandığı güneş gözlüğü dikkat çekti.

Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin'i askere yolladı! - Resim : 2

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ertesi gün vatani görevini yapacağı Maltepe'deki birliğine teslim olacak olan Tekin'in sevgilisi Sofia  ve annesi Şevval Sam ile birlikte akşam yemeğinde buluştu. Mekan çıkışında Tekin aracına yönelmeden önce annesi ve sevgilisine birer kırmızı gül aldı. Tekin'in aracına bindikten sonra sevgilisi Sofia'ya aşk dolu bakışı ve Şevval Sam'ın oğluna bakışı duygusal anlara sahne oldu. 

Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin'i askere yolladı! - Resim : 3

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Tekin'i yolcu ettikten sonra basın mensuplarını kırmayarak sorularına yanıt veren Sam '' Şimdi yolcu ettim oğlumu . Pazartesi teslim olacak . O da ben de çok heyecanlıyız . Biraz da duygusallaştım haliyle '' diyerek muhabirlere teşekkür etti.

Kaynak: Snob Magazin