Yasak Elma'nın Sedai'si Bahtiyar Memili, abisi Necip Memili'ye nasıl rakip oldu?

“Yasak Elma” dizisinde Sedai karakterine hayat veren Bahtiyar Memili, her pazartesi reyting savaşında karşı karşıya geldiği abisi Necip Memili hakkında neler söyledi?

“Yasak Elma” dizisinde usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın sağ kolu Sedai’yi canlandıran Bahtiyar Memili, her hafta performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Çukur’un Cumali’si Necip Memili’nin de kardeşi olan başarılı oyuncu, Mecidiyeköy’ün ünlü mekanı Juke Box’ta “Magazin Hattı”nın sorularını yanıtladı.

Karakomik Filmler” serisinde Cem Yılmaz’la beraber kamera karşısına geçen Memili, annesinin kendisini tanımadığını söyledi. Bahtiyar Memili, usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın ön ayak olmasıyla Yasak Elma”ya başladığını ifade etti.

“Yasak Elma”daki bir rüya sahnesinde Erdal Özyağcılar’ın yerine geçen Memili, “Seyirci benim başkan olmamı istemedi” dedi. Bahtiyar Memili, abisi Necip Memili’ye olan hayranlığını dile getirdi. Memili, abisinin oyunculuk yapmasına başta karşı çıktığını da açıkladı.

Bahtiyar Memili ile Necip Memili pazartesi akşamları rol aldıkları dizilerle birbirine rakip oluyor. Memili, yeğeni Asya’yı da çok sevdiğini anlattı. Aynı zamanda Necip Memili’nin de çocukluk arkadaşı olan “Sadakatsiz” dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk’un geçmişte babasıyla Adana’da işportacılık yaptığı gündeme gelmişti.