Yasak Elma'nın Yıldız Yılmaz'ı Eda Ece'den 'öpüşme sahnesi' isyanı

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ünlü oyuncu Eda Ece öpüşme sahneleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Eda Ece, "Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor" diye konuştu.

Yasak Elma'nın Yıldız Yılmaz'ı Eda Ece'den 'öpüşme sahnesi' isyanı

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ünlü oyuncu Eda Ece katıldığı sohbet programında dış görünüşe fazla değer vermediğini ifade etti. Kilo almama ve kas yapma gibi takıntıları olmadığını anlatan Eda Ece, dış görünüş için harcanan vaktin okuyarak ve izleyerek daha iyi kullanılabileceğini düşünüyor.

Normal kilosunun 56 olduğunu belirten oyuncu, hiçbir zaman 48 kilo bir kız olamadığını, en iyi halde bile 53 kiloya kadar inebildiğini söyledi. Sağlık için yapılan her şeye saygısının olduğunun altını çizen oyuncu, karantina döneminde bilinçsizce bir yeme moduna girmiş.

BU DÖNEMDE KİLO ALMIŞ

Oburluğu kendisine yakıştıramayan oyuncu, “Bu dönemde önce kilo aldım. Sette iki öğün zor yerken, evde 3-5 çayı, gece falan derken… Aç gözlü olmayı da sevmiyorum. Oburluk kötü bir şey onun dengesi var, insanı olarak da kendime yakıştırmıyorum” açıklamasını yaptı.

Eda Ece, üzüntünün değil ama stresin yemek yemesine sebep olduğunu belirtti.

ÖPÜŞME İTİRAFI

Ekranda kadın bedeni üzerinden yapılan işleri sevmediğini vurgulayan Ece, öpüşme sahnelerinin zor olduğunu ve oyunculuğun zor bir meslek olduğunu ifade etti. Ece'nin öpüşme sahneleriyle ilgili isyanı da gündem oldu.

Eda Ece, sözlerine şöyle devam etti:

"Kadın bedeni üzerinden yapılan şeyleri sevmiyorum. Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var. Zor bir şey tabii, başka biri olmaya çalışmak da zor. Oyunculuk kolay meslek değil, herkesin yapacağı iş değil."

Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız Yılmaz karakterinin özellikleri

Gencecik yaşına rağmen hayatından sıkılmıştır. Ona göre mutluluğun anahtarı zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks içinde bir hayat yaşamaktır. Sosyeteye ve lüks insanlara hayranlık duyar. Yıllar sonra Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlayıp, aklını Halit’i tavlamak ve onun karısı olabilmek için kullanacaktır.

Eda Ece Kimdir? 

20 Haziran 1990'da İstanbul'da doğmuştur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdikten sonra,  Sanat Tarihi üzerine ders aldı ve bir galeride çalışmaya başladı. Ayrıca okul yıllarında tiyatro kollarına üye olan ve oyunlarda görev alan Eda Ece, bir gün oynamış olduğu bir tiyatro oyununda menajer Tümay Özokur'un dikkati çekerek oyunculuk teklifleri almıştır.