Yaşını duyanlar inanamıyor!

Bir dönemin ünlü isimlerinden olan Christie Brinkley'i oldukça genç duruyor ve onu görenler yaşına inanmakta güçlük çekiyor.

Yıllar önce bir dergiye verdiği poz ile üne kavuşan Brinkley, olduğundan çok daha genç duruyor fakat modelin yaşını duyanlar hayret ediyor.

Christie Brinkley üç çocuk annesi, görüntüsüyle gerçek yaşı arasında oldukça tezat bir durum var.

65 yaşındaki Christie Brinkley düzgün fiziğini egzersiz ve doğru beslenmeye bağlıyor.
Bazı açıklamalarda bulunan model Brinkley, "Her zaman sporu yapmayı ve açık alanda hareket halinde olmayı sevmişimdir. Tenis kortunda koşmayı, kayak yapmayı, bisiklete binmeyi, aktif olmayı seviyorum." dedi.

65 yaşındaki model vejeteryan olduğunu vurguladı ve organik meyve, sebze ve tahıllarla beslenerek formunu koruduğunun altını çizdi.

Christie Brinkley "Kimyasallarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Bedenimizi ve çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Bunun en iyi yollardan biri, vücudumuza giren her şeyin organik olmasına dikkat etmek" diyerek uyarıda bulundu.

Bir başka konuya da değinen Brinkley, eskiden kadınlarla ilgili çok fazla kısıtlama olduğunu ifade etti.

Brinkley, kadınların 30 yaşından sonra diz üstü etek giyilemediğini, 40'ından sonra ise kadınların saçlarını uzun bırakmadığını ancak bu durumun şimdilerde tamamen değiştiğini söyledi.