Yavuz Ağıralioğlu'ndan Engin Altay'a: Kulağını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı

6'lı masadaki İYİ Parti - CHP arasındaki gerginliğe yeni bir tartışma daha eklendi. CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Yavuz Ağıralioğlu'na yönelik olarak, Meral Akşener'in Yavuz Ağıralioğlu'nun son dönemdeki çıkışları nedeniyle kulağını çekmesi gerektiğinin mesajını verdi. Yavuz Ağıralioğlu'dan ise yanıt gecikmedi. "Kendileri gibi düşünmeyenlerin kulağının çekilmesini istemek, iktidar iddiası olan bir parti için pek hayırlı ve de saygın bir heves değildir" dedi.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Engin Altay'a: Kulağını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay tv100'de yayınlanan Yüzler Kulübü programında, Meral Akşener'in Yavuz Ağıralioğlu'nun kulağını çekmesi gerektiğinin mesajını vererek, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" dedi.

Engin Altay, "6 siyasi liderin 6'sını da gözümüz gibi korumalıyız. Hem nezakete, hem masaya olan güvenin sarsılması meselesi" ifadelerini de kullandı.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan cevap: Kulağını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından Engin Altay'a yanıt verdi. Ağıralioğlu şunları söyledi:

"Kendileri gibi düşünmeyenlerin kulağının çekilmesini istemek, iktidar iddiası olan bir parti için pek hayırlı ve de saygın bir heves değildir! Tam olarak bu üsluptan endişelenir seçmen. Biz, kulak çekmeyi ve çektirmeyi doğru bulmadığımız için İYİ Parti'deyiz! Herkes bilir ki biz, cesurlar hareketiyiz. Şahsiyetimiz ve tabiatımız icabı, nezaketle ve kimseyi kırmadan yapmaya gayret ettiğimiz siyaseti de memleket, millet hizmeti görürüz. Endişelerimizi ve hassasiyetlerimizi duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı."

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Engin Altay'a: Kulağını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı - Resim : 1