Şoförün kaçmasını önlemek için TIR'ın kapısına tırmandı

Meksika'da film sahneleri aratmayan olay meydana geldi. Bir kişi yayaya çarpan TIR şoförünün kaçmasını önlemek için TIR'ın kapısına tırmandı, kilometrelerce yol gitti.

Şoförün kaçmasını önlemek için TIR'ın kapısına tırmandı

Meksika’da bir kişi, yayaya çarpan TIR şoförünün kaçmasını önlemek için TIR'ın kapısına tırmandı. TIR şoförünün olay yerinden kaçtığı sırada TIR'ın kapısında asılı olan adam kilometrelerce yol gitti.
Meksika’nın Puebla eyaletinde Orizaba ve Puebla şehirleri arasındaki karayolunda bir TIR şoförü yoldan geçen yayaya çarptı. Kazaya aldırış etmeden olay yerinden kaçmaya çalışan TIR şoförünü durdurmak isteyen bir kişi ise TIR'ın kapısına tırmandı. TIR şoförü ise, kapıya tırmanan adama aldırış etmeden yoluna devam ederken, TIR'ı durdurmaya çalışan adam kapıda asılı şekilde kilometrelerce yol gitti.

Kapıda asılı olan adamın hırsız olduğunu iddia eden TIR şoförü, adamın TIR'ı çalmaya çalıştığını öne sürerek, otoyol gişelerinde güvenlik güçlerine teslim etti. Ulusal Muhafızlar, olayın ardından hem TIR şoförü hem de hırsız olduğu iddia edilen adamı sorguya çekti. Yapılan sorgulama sırasında yerel polisten de bilgi alan Ulusal Muhafızlar, TIR'ın bir yayaya çarptığını ve olay yerinden kaçtığını öğrendi.

Ciddi bir yaralanması olmadığı tespit edilen yayanın, TIR şoföründen şikayetçi olmaması nedeniyle şoför ve TIR'ı durdurmaya çalışan adam serbest bırakıldı.