Yazlık evde hesap şaştı! Fiyatlar uçtu...

Koronavirüs salgını ile el yakan ev fiyatlarına bir de müsilaj zamları eklendi. Yazlık yerlerde fiyat artış düzeyi yüzde 70'e yaklaştı. İşte il il güncel durum...

Yazlık evde hesap şaştı! Fiyatlar uçtu...

Koronavirüs salgını sürecinde yazlık ve konut fiyatları rekor düzeylere ulaştı. Balkonlu ve bahçeli yazlık fiyatlarına müsilaj zamları da eklendi.

Talep artışı Türkiye'de sakin bir tatil yapmak isteyen vatandaşların ilgi odağı olan Datça'da yazlık ev fiyatlarını yüzde 68, Bodrum ve Kaş'ta ise satılık villa fiyatlarını yüzde 60 artırdı.

İzmir Çeşme'de satılık daireler 600 bin lira, villalar ise 1 milyon 500 bin liradan başlıyor. Antalya'da da satılık daireler 300 bin lira, satılık villalar 450 bin liradan başlıyor. Şehrin en pahalı bölgesi olan Kaş, Konyaaltı ve Belek'te villa fiyatları arasında 20 milyon lira olan da var 165 milyon olan da...

Bodrum Kaş'ta ise satılık daire fiyatları 600 bin lira, satılık villalar ise 900 bin liradan başlıyor. Bodrum'da en pahalı yazlıklar Gümüşlük, Gündoğan ve Yalıkavak'ta bulunuyor. Bodrum Gümüşlük'te denize sıfır villalar 150 milyon lira, Yalıkavak ve Gündoğan'da bulunan villaların fiyatları da 115 milyon lira sınırına kadar yükseliş gösteriyor.