Yeni ay damgasını vuracak! Başak burçları dikkat!

Bu haftaya 7 Eylül Salı günü Başak burcunun 14 derecesinde gerçekleşecek olan yeniay damgasını vuracak. Başak burcunda meydana gelecek bu yeniay ile birlikte sağlık ve çalışma koşullarında bir takım değişim ve düzenlemeler olması söz konusu olacaktır. Başak burcunun astrolojide sembolize ettiği konular arasında, sağlık, düzen getirme, tarım, hayvancılık, temizlik, hijyen, mükemmeliyetçilik, basın yayın, muhasebe, sağlık çalışanları gibi konular vardır. Bu yeniay ile birlikte başak burcunun temsil ettiği bu konularda yeni başlangıçlar ve yeni düzenlemeler olması söz konusu olacaktır. Yeniay’ın gezegenler ile yapmış olduğu olumlu açılar ise bu konular üzerinde oldukça güzel etkileri de gündeme getirecektir. Yeniay haritası özellikle finansal konular, iş kurma, sağlık ve ilişkiler açısından oldukça olumlu ve güzel etkileri barındırıyor. Toplumsal bazda sağlık, hastaneler ve doktorları ilgilendiren durumlar tarım, hayvancılık ve sağlıkla ilgili konularda yeni ilaçlar ve yeni buluşların gündeme gelmesi söz konusu olacaktır.

Günlük yaşantımıza yeni düzenlerin getirilmesi, para piyasalarını ilgilendiren konuların gündemde olması, yaz saati uygulamasının yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Bireysel haritalarda özellikle iş kurmak, yeni beslenme düzenine girmek, ikili ilişkiler ve finansal konularda yeni başlangıçlar yapmak, sağlık kontrolleri yaptırmak ve günlük yaşantımıza yeni düzenler getirmek, detay gerektiren işlerle daha çok ilgilenmek için oldukça güzel etkiler söz konusu olacaktır. Yeniayın değişimin gezegeni olan Uranüs ile yapacağı olumlu açı değişimlere daha kolay adapte olacağımızı, hayatımızda sürprizli ve olumlu gelişmelerin olacağını gösterirken, iki iyicil gezegen olan Venüs ve Jüpiter’in yapmış olduğu olumlu açı sayesinde hem finansal konular hem de ikili ilişkiler açısından yeni başlangıçlar yapmak için oldukça olumlu etkileri de barındırıyor olacak. Savaşın ve iradenin gezegeni olan mars ile büyük gücü ve dönüşümü temsil eden Plüton gezegeninin yapmış olduğu olumlu açı da köklü, sağlam, kalıcı ve güzel değişimlerin olacağını gösteriyor. Özetle oldukça olumlu etkileri barındıran bu yeniay, yeni projelere ve yeni başlangıçlara tohum atma zamanımız geldiğini söylüyor.

Koç: Bu hafta Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte iş hayatınız, günlük hayatınızın düzeni ve sağlık ile ilgili konularınız gündeme gelecektir. Mesleki hayatınızı ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olurken, iş değişikliği yapmaya veya iş ortamınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak için oldukça uygun bir zaman dilimindesiniz. Yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Ayrıca rejime başlamak isteyenleri de gökyüzü oldukça destekliyor.

Boğa: Yeniay ile birlikte aşk hayatınız varsa çocuklarınız ile olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Bu yeniay sizi oldukça desteklerken hayattan daha çok keyif almaya başlayacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenirken, bekar olan boğa burçlarının hayatına sürpriz birliktelikler girebilir. Yeni bir hobiye başlamak veya spora başlamak için oldukça uygun zaman dilimindesiniz. Çocuklarınız var ise onları ilgilendiren konular gündeminizde olabilir, ayrıca sürpriz hamileliklerde yaşanabilir

İkizler: Bu süreçte aileniz ve ev yaşantınızı ilgilendiren konular meydana gelebilir. Gayrimenkul satımı yapabilir, taşınabilir veya evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve ebeveynleriniz sağlık durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç: Yeniay ile birlikte, kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim hayatı ve yolculuklar ana gündem maddeniz olacaktır. Bu süreçte kardeşleriniz ve yakın çevreninizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat planları yapabilirsiniz ve yeni projelere imza atabilirsiniz. Bekar olan yengeç burçları, eğitim hayatı veya yakın çevresinden bir partner ile ilişkiye başlayabilir.

Aslan: Finansal konularınız gündeme gelecektir. Bu süreç içerisinde harcamalarınızda aşırıya kaçamaya özen göstermeniz sizin yararınıza olacaktır. Finansal konularınızın muhasebesini daha detaylı bir şekilde planlamak ve kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için yeniay’ın desteğini kullanabilirsiniz. Kariyerinizle ile ilgili yeni ve sürpriz gelişmelerde sizleri bekliyor olacak.

Başak: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte kendinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için gökyüzü sizleri destekliyor olacak. Aynı zamanda bu yeniay ile birlikte hem finansal konular hem de ikili ilişkiler açısından oldukça şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Gökyüzü verdiğiniz kararlar ve yapacağınız yeni başlangıçlar için sizi destekliyor olacak.

Terazi: Kendiniz ve çevrenizde çözemediğiniz sorunlara odaklanarak o konulara karşı yaratıcı çözümler getireceksiniz. Bilinç altınıza attığınız konular gün yüzüne çıkarken, sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu hafta göreceğiniz rüyalar haberci rüya niteliğinde olacaktır. Finansal konularda yaşanacak olan olumlu gelişmeler sizi mutlu edecektir.

Akrep: Sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızla olan ilişkileriniz ana gündem maddeniz olacaktır. Bu süreçte arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilir ve onların vasıtası ile yeni işlere imza atabilirsiniz. Yeni sosyal bir çevre edinebilir ve yeni dostluklara yelken açabilirsiniz. Ayrıca bekar olan akrep burçlarının hayatına arkadaş çevresinden bir partner girebilir.

Yay: Kariyer hayatınız, toplum önündeki duruşunuz ve annenizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. Bu süreçte kariyer hayatınızda yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz, iş kurmak, iş değişikliği yapmak veya terfi almak için gökyüzü sizleri destekliyor olacak. Bu süreç içerisinde annenizin desteğini de yakından hissedeceksiniz. Bu hafta iş, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda atacağınız yeni adımlar başarı ile sonuçlanacaktır.

Oğlak: Uzak akrabalarınız, eğitim hayatı, hukuksal konular ve yurtdışı bağlantılı işler gündeme gelecektir. Devam eden hukuksal bir süreciniz var ise o konu ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir, yurtdışı bağlantılı işleriniz hız kazanabilir, yeni seyahat programları yapabilir, yeni eğitim ve projelere imza atabilirsiniz.

Kova: Ortak kazanımlar, miras ve finansal konularınız gündeme gelecektir. Beklediğiniz bir miras haberiniz var ise o konuda sürpriz gelişmelere yaşanabilir. Ortak gelirlerinizde artma meydana gelebilir. Borçlarınızı yapılandırmak veya yatırım yapma amaçlı kredi başvuruları yapmak için de gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Balık: İkili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz gündeme gelebilir. Bu yeniay ile birlikte ilişkilerinizde tamam mı devam mı sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Yolunda gitmeyen ilişkiler için sonlanma enerjisi çalışacaktır. Bekar olan balık burçları yeni birlikteliklere başlayabilirsiniz. Ayrıca ortaklı işleriniz var ise o konuda da olumlu gelişmeler yaşanırken, yeni ticari ilişkilerde gündeme gelebilir.