Yeni dizisiyle ekranlara dönen Ebru Şahin'den Akkız paylaşımı

Uzun zamandır başlaması beklenen Destan dizisi dün akşam ilk bölümü ile ATV ekranlarına geldi. Dizinin başrol oyuncu Ebru Şahin Akkız rolü ile izleyici karşısına çıktı. Ebru Şahin'in yaptığı 'Akkız' paylaşımı ise dikkat çekti.

Yeni dizisiyle ekranlara dönen Ebru Şahin'den Akkız paylaşımı

Hercai dizisinden sonra adını duyuran ve basketbolcu Cedi Osman ile ilişki yaşayan Ebru Şahin yeni dizisi ile ekranşara döndü. ATV'nin yeni dizisi Destan'da savaşçı Akkız rolünü canlandıran Ebru Şahin, Instagram hesabından 'Destan' ve 'Akkız' paylaşımı yaptı.

Yeni dizisiyle ekranlara dönen Ebru Şahin'den Akkız paylaşımı - Resim : 1

Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin bulunduğu Destan dizisi 1. bölümüyle 23 Kasım Salı akşamı ATV'de ekrana geldi. Destan'ın ilk bölümünde Akkız, babasını öldüren Alpagu Han'dan intikam almak için her şeyi göze aldı. Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı savaşçı dağ kızı Akkız'ın mücadelesi konu alındığı dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ebru Şahin (@rebrusahin)'in paylaştığı bir gönderi

Ebru Şahin'den Akkız paylaşımı!

Ebru Şahin'in Instagram'dan yaptığı Destan ve Akkız paylaşımına kısa sürede on binlerce beğeni geldi. Başarılı oyuncu paylaşımına şu notu düştü:

"Bir düş gördüm; gerçeğe yakın, geçmişten uzak. Kadim toprakların masallarını anlatır. Geleceğe göz kırpar, geçmişten alır. Bi düş gördüm; Türk ilindeki alp kadınlarla yiğitlerin el ele mücadelesini anlatır.

Hoş geldin Akkız’ım,

“Yaşın uzak,yaratanın yüksek olsun.
Yolun açık,yaşamın mutlu olsun.
Önünde ay ışınlasın,arkanda güneş parıldasın.
Bitmemek üzere canlı,aşınmamak üzere yurtlu ol.
Dökülmemek üzere kanlı,bitmemek üzere yurtlu ol."