Kan donduran görüntüler

Kimsenin olmadığı bir yerde doğurduğu çocuğunu poşetin içine koyup marketin arkasına attı. İnsanın kanını donduran o anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

İzleyenleri dehşete düşüren görüntüler Rusya'dan geldi. Ülkenin güneybatısındaki Cheremshan kentinde güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, ormanlık alanda doğurduğu bebeğini plastik poşetin içine koyan bir kadının evladını marketin arkasına nasıl terk ettiği görülüyor. Kadının, bebeğinin ölmesini istediği için böyle bir şey yaptığı iddia edildi.

Marketin arka tarafında bulunan ormanlık alanda doğum yapan 36 yaşındaki kadının 2 çocuğu olduğu açıklanırken, tek başına doğum yaptığı ve bebeğin kordonunu kendisinin kestiği belirtildi. Bebeğini bırakmasının ardından markete giren kadının alışveriş yaptığı açıklandı. Güvenlik kameralarındaki görüntülerde kadının tereddüt etmeden çocuğu bir kenara bıraktığı görülüyor.

Ağlayınca bulundu, hayata tutundu!

Minik bebek, çevredekiler bir ağlama sesi duymasıyla bulundu. Donmak üzereyken bulunan bebek hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Bebeğin durumunun hala kritik olduğunu açıklayan doktorlar, minik bedenini yaşama bağlayabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

Polis, görüntülerin ardından tespit edilen annenin gözaltına alındığını ve ardından tutuklandığını açıkladı. Kadının diğer 2 çocuğunun da sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındığı belirtildi.