Dördüncü bebeğini satarken yakalandı!

25 yaşındaki kadın, bir kafede yeni doğmuş dördüncü çocuğunu para karşılığında satarken polise yakalandı. Cani annenin yakalandıktan sonraki sözleri kan dondurdu.

Dördüncü bebeğini satarken yakalandı!

Emniyet güçleri, kölelik karşıtı bir grubun ihbarının ardından 25 yaşındaki bir kadını yeni doğan dördüncü çocuğunu satmaya çalışırken yakalandı. Genç kadının yakalandıktan sonra söyledikleri ise kan dondurdu.

Gizli polis, satışın yapılacağını ihbar aldığı kafeye müşteri gibi gidip beklemeye başladı. O sırada kucağında minik bir bebekle 25 yaşındaki genç kadın girdi. Kendisine 'anne' diyen kadın, çocuğunu satmadan önce internet üzerinden tanıtımını yapmış, potansiyel alıcılarla görüşmüştü.

Bot alabilmek için satmış!

Genç kadın, satışın ardından çok istediği bir çift bot olduğunu ve ilk işinin onu almak olacağını daha önce yaptığı internet sohbetinde dile getirmişti. Siber polis, genç kadının tüm yazışmalarına erişti ve olay günü satışın gerçekleşmesini bekledi.

Genç kadın, 'bot almak' ile ilgili detayları, bu olaydan haberi olan kız kardeşine yazdığı mesajlarda paylaştı. Anne, çevresindeki insanlar tarafından uyarıldı ancak aklındaki tek şey bebekten kurtulmak ve istediği botlara sahip olmaktı.

Bebeği verdi, parayı aldı ve makbuz yazdı!

Genç kadın kafede alıcılarla buluştuktan sonra kısa süre içerisinde bebeği kendilerine teslim etti ve 30 bin lirayı teslim aldı. Parayı aldığına dair bir de makbuz hazırlayan genç kadın, satışın hemen ardından polisler tarafından gözaltına alındı.

Satış sırasında alıcıların kendisine, "Bebeği satmak için nasıl karar verdin?" sorusuna, "Satmak demeyin. Bu şekilde söyleyince kaba geliyor. Beni bu şekilde yargılamayın" dediği açıklandı. Ancak genç kadın bu sözlerine rağmen bebeğini tereddüt etmeden sattı.

Polis sorgusunda suçunu itiraf eden kadın, Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. Adının Gadzhieva olduğu açıklanan kadının uzun süre cezaevinde kalacağı belirtilirken, minik bebeğin bakımının devlet tarafından üstlenildiği açıklandı.

Rusya'da her yıl binlerce çocuk potansiyel aile alıcılar tarafından ya da yasa dışı insan kaçakçılığı yapan karteller tarafından satın alınıyor.