Düğünden sonra şoku yaşadılar

Yeni evli çift, düğünün ertesi günü tüm hediyelerinin çalındığını fark edince hayatlarının şokunu yaşadı. Jaime Prince ve Paul Kirwan, adeta yıkıldıklarını söyledi.

Düğünden sonra şoku yaşadılar

İngiltere'de yaşayan Jaime Prince ve Paul Kirwan, çifti düğünlerinin ertesi günü kendilerine hediye edilen tüm eşyaların çalındığını fark etti. İngiliz adetlerine göre gelin ve damat evleri için eksiklerini arkadaşlarına bildiriyor. Arkadaşları da eksikleri aralarında paylaşarak alıyor ve gelin ile damada destek oluyor.

31 yaşındaki Jaime Prince ve 29 yaşındaki Paul Kirwan, en mutlu günlerinde büyük şoku birlikte yaşadı. Çiftin Güneydoğu Asya'da yapacağı balayı için verilen destekler posta kutusuna konulmuştu. Hırsız çiftin arkadaşlarıyla eğlendiği sırada bütün hayallerini de çaldı.

Çift, "İnsanlardan bize balayımız için bize biraz para vermelerini istedik ve işte bu posta kutusunun içindeydi. Kilitli bir dökme demir kutuydu ve orada bıraktık ve her şeyi aldılar. Orada kesinlikle 1.000 £ 'dan fazla olduğunu tahmin ediyoruz" dedi.