Koza Polyester halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Koza Polyester (KOPOL) halka arz eşit mi? İşte Koza Polyester halka arz hisse fiyatı!

Koza Polyester halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Koza Polyester mevcut 193 milyon TL olan sermayesinin 216 milyon 160 bin TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 23,16 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Sait Akınal'a ait 10 milyon 615 bin TL ve Suat Akınal'a ait 10 milyon 615 bin TL nominal değerli B grubu payların satışı gerçekleştirilecek. Peki, Koza Polyester halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Koza Polyester halka arz eşit mi? ?

Koza Polyester halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Koza Polyester (KOPOL) halka arz eşit mi? İşte Koza Polyester halka arz hisse fiyatı!

Koza Polyester’in halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Koza Polyester halka arz talep toplama tarihleri merak edilirken, yatırımcı, halka arz bilgileri ve şirket bilgilerini araştırıyor.

KOZA POLYESTER HALKA ARZ NE ZAMAN?

Koza Polyester (KOPOL) halka arz tarihleri merak edilirken, şirketten Koza Polyester halka arz talep toplama tarihi ile ilgili henüz bilgi gelmedi.

KOZA POLYESTER HALKA ARZ HİSSE FİYATI NE?

Koza Polyester (KOPOL) halka arz hisse fiyatı 24,50 TL olarak belirlendi.

KOZA POLYESTER (KOPOL) HANGİ BANKALARDAN YAPILACAK?

Şirketin halka arzında aracı kurum Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. belirlendi.

KOZA POLYESTER HALKA ARZ EŞİT Mİ, KAÇ LOT VERECEK?

Yıldız Pazar'da işlem görecek Koza Polyester KOPOL halka arzı oransal Dağıtım ile 44,390,000 Lot pay edilecek.

KOZA POLYESTER KİMİN?

Koza Polyester Gaziantep’te Akınal ailesi tarafından kuruldu. Şirket, kontinü polimerizasyon’dan polyester elyaf üretimi yapıyor. Koza, geniş üretim yapabilme kabiliyetine sahip olup, bu kabiliyetten doğan güç ile birçok farklı endüstriye hitap etmektedir. Bunlardan bazılarını şu şkilde sıralayabiliriz; Polimer/cips kullanan firmalar (FDY, POY, BCF Spunbond, Film, Plastik ve masterbatch üreticileri), plastifiyan üretimi ile PVC & Kablo, Kauçuk, suni deri ve diğer plastik endüstrileri.