Yeni Hayat 8. Bölüm full izle

Başrolü Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Yeni Hayat dizisi 8.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yeni Hayat dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 22 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Yeni Hayat 8. Bölüm…

Yeni Hayat 8. Bölüm full izle

Yayın hayatına 3 Eylül Perşembe tarihte başlayan Yeni Hayat dizisinin 8. bölümü yayınlandı. 22 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Yeni Hayat dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Yeni Hayat dizisinin 8. bölüm tek parça linki…

Yeni Hayat 7. Bölümde ne olmuştu?

Timur'un yeni ortağı Yasemin ve Adem'i şoke eden biridir. Yasemin, Timur'un yeni ortağı Ejder'i katıldığı yemekte görünce renk vermemek için çabalar. Yeni ortak Ejder ise oldukça profesyonel ve planlı olarak Karatan ailesinin içine girer. Fakat diğer yandan yeni ortağın kim olduğunu öğrenen Yasemin ve Adem'in tüm planları da suya düşer. Yasemin, yeni ortağın tehditleriyle Adem'den uzak durmak zorunda kalır. 

Bu durumun farkında olan Adem, işin arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için Rasim’le stratejilerini değiştirmeye karar verirler. Nevin ise Ferda konusunda artık iyice köşeye sıkışır. Kendi başına karanlık bir plan yapan Nevin teyzesinin ısrarıyla  Timur'dan Ferda'nın istediği parayı rica eder. Ancak Nevin bu planla istemediği bir şey yapmak zorunda kalacak ve her şey daha da kötüleşecektir. Timur Bekir’le Abdullah’ın ölümünden zarar görmemek için yeni hamleler yaparken, Adem ve Yasemin için çember iyice daralır. 

Yeni Hayat 8. Bölüm izle

Yeni Hayat 8. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

https://www.kanald.com.tr/yeni-hayat/bolumler

Yeni Hayat dizisinin konusu nedir?        

Özel Kuvvetlerden ayrılmış Yüzbaşı Adem’in karşısına çıkan bir iş fırsatıyla başlar her şey. Adem’in, karısı Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber oluşturduğu mutlu çekirdek aileye yeni bir hayatın kapıları aralanmıştır. Adem'in tek yapması gereken, zengin ve güçlü bir iş adamı olan Timur'un genç karısı Yasemin'i korumaktır. Eski bir bordo bereli olan Adem için katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra bu iş neredeyse çocuk oyuncağı gibidir. Nevin ise nihayet rahata erecekleri için mutludur. Adem'in iş teklifini kabul etmesiyle, o ve ailesi, yabancısı oldukları, bambaşka bir dünyanın içine adım atarlar. Bambaşka dünyaların insanları olan ve taban tabana zıt amaçları çatışan Adem ve Yasemin, başlangıçta nefretle yaklaşırlar birbirlerine. Bu nefretin büyük, tutkulu bir aşka dönüşmesi ise asıl kötü sürpriz olur ikisi için. İmkânsız bir aşktır bu. Bir araya gelmeleri demek, bir yanda bir yuvayı yıkmak, diğer yanda zalim ve güçlü bir adamın tüm öfkesini üzerlerine çekmek demektir. Ama aşk imkansızlıklarla beslenen bir duygudur. Adem ve Yasemin, tüm uğraşlarına rağmen aşka yenik düşmekten kurtulamazlar. Adem'in karısı Nevin ise, kocasını kaybetmemek, ailesini korumak için ne kadar ileri gidebileceğini keşfetmek zorunda kalır. Adem ile Yasemin’in sınavı aşkken, Nevin ile Timur’un sınavı ihanet olur. Hayat sınavlarla doludur; karakterlerimiz de bu hikâye boyunca birbirlerinden sakladıkları sırlarla, yalanlarla, ihanetle, aşkla ve nefretle sınanacaklar hem kendilerinin hem de en yakınlarının aslında sandıkları kişi olmadığını anlayacak, gerçekte kim olduklarını, hayattan ne istediklerini sorgulayacak, değişecek ve sonunda acı yollarla da olsa, birbirlerini de kendilerini de daha iyi tanıyacaklar, gerçek benliklerini bulacaklardır.

Yeni Hayat dizisi oyuncuları kimdir?

  • Adem Şahin - Serkan Çayoğlu
  • Yasemin Karatan - Melisa Aslı Pamuk
  • Timur Karatan - Tayanç Ayaydın
  • Nevin Şahin - Nilperi Şahinkaya
  • Gökçe Karatan - İpek Filiz Yazıcı
  • Ece Şahin - Nisa Sofya Aksongur
  • Özgür Haseki - Devrim Nas
  • Bekir Tosun - Aziz Caner İnan
  • Kunduzi - Nebil Sayın
  • Nesibe Toprak - Ayşe Tunaboylu
  • Fatma Karagöz - Begüm Akkaya
  • Fatih Yılmaz - Furkan Kalabalık
  • Berna Soydan Haseki - Övül Özbay
  • Melahat - Seher Terzi