Esra Erol’da mucizevi buluşma! Kızına kavuşan anne canlı yayında bayıldı!

Yeni sezon heyecanı yaşanan ATV'nin sevilen programlarından 'Esra Erol'da, kayıp kızına kavuşan anne canlı yayında bayılarak yere yığıldı. İşte ayrıntılar...

Esra Erol’da mucizevi buluşma! Kızına kavuşan anne canlı yayında bayıldı!

ATV'nin sevilen programlarından 'Esra Erol'da dün yeni sezon heyecanı yaşandı. Ekranlara 'merhaba' diyen Esra Erol'da mucizevi bir olay yaşandı. 

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Şehri Aydoğdu isimli anne, kızını kayıp olduğu gerekçesiyle Esra Erol'a başvurdu. 2,5 aydır kayıp olan Gamze Korkmaz, Esra Erol sayesinde bulundu. Dün telefonla annesiyle konuşan Korkmaz, bugün stüdyoya gelerek ailesini şaşırttı.

Gamze Korkmaz, stüdyoya girer girmez anne Şehri Aydoğdu bayılarak yere yığıldı.

ATV'nin sevilen programlarından 'Esra Erol'da Şehri Aydoğdu'nun kızını ararken feryatları herkesi üzdü. Ancak Esra Erol ve ekibinin çalışmasıyla kayıp olan Gamze Korkmaz, canlı yayına telefonla bağlandı.

Esra Erol’da mucizevi buluşma! Kızına kavuşan anne canlı yayında bayıldı! - Resim : 2

Aydoğdu'nun 20 yaşındaki kızı Gamze Korkmaz, 23 Haziran'dan itibaren kayıptı. Esra Erol'da kızına kavuşan anne canlı yayında bayıldı.

Aydoğdu, Esra Erol'a yaptığı açıklamada, "Kızım yirmi yaşında, reşit, ancak ben onu bu girdaptan kurtarmak istiyorum. Kızımı kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Aydoğdu, Oğuzhan isimli bir kişiden şüphelendiğini ve kendilerini arayıp kayıp olan kızı Gamze için fidye istediğini ilk kez canlı yayında açıkladı.

Kızı ile konuşan anne, kızına 'Beni neden bıraktın?' diye seslendi ve gözyaşlarına boğuldu.

Esra Erol’da mucizevi buluşma! Kızına kavuşan anne canlı yayında bayıldı! - Resim : 3

Esra Erol'un sorduğu sorulara içtenlikle cevap veren Gamze, "Ben yapamıyorum o evde. Çektiğim şeyler gözümün önüne geliyor. Benim bir hayatım yok orada. Şu anda iş yerindeyim. Antalya'da kimsem yok. Ordu'dan Antalya'ya oradan da İstanbul'a gittim. Şimdi İstanbul'dayım. Antalya'yı bir ay önce terk ettim" diye konuştu.

Esra Erol’da mucizevi buluşma! Kızına kavuşan anne canlı yayında bayıldı! - Resim : 4

Esra Erol ise 2,5 aydır kayıp olan Gamze Korkmaz'ı canlı yayına davet etti. Bugün bu daveti kabul eden Korkmaz, canlı yayına uzaktan bağlanmayı kabul etti. Canlı yayında kızını ekranda da olsa karşısında gören Şehri Aydoğdu, şaşkınlığını gizleyemedi.

Kızını karşısında gören anne Aydoğdu, canlı yayında baygınlık geçirerek herkesi korkuttu.