Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'nda! Fatih Erbakan, adaylıktan çekildi: "Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık"

Cumhur İttifakı'na katılma kararı alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık." diyerek "Cumhurbaşkanlığı adaylık sürecimi bitirdim" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'nda! Fatih Erbakan, adaylıktan çekildi: "Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık"

Cumhur İttifakı'na katılma kararı alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mutabakat metninin imza altına alındığını belirten Erbakan, "Cumhurbaşkanımız ile Külliye'de görüştük. Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık. Seçimlere kendi logomuzla ama Cumhur İttifakı çatısı altında girme kararı aldık." dedi. Erbakan, "Cumhurbaşkanlığı adaylık sürecimi bitirdim" ifadelerini kullandı.

Erbakan'ın açıklamaları şu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanı ile Külliye'de görüştük ve uzlaştık. Cumhur İttifakı'nın karşısındaki blok ortaya koyduğu hedef ve projeler olarak ülkemize menfaat getiremeyecek bir bloktur. Kararlarımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

"SALI YA DA ÇARŞAMBA GÜNÜ GENEL MERKEZİMİZİ ZİYARETTE BULUNACAKLAR"

Önümüzdeki hafta Sayın Cumhurbaşkanı Salı ya da Çarşamba günü genel merkezimizi ziyarette bulunacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi sonlandırmış bulunuyoruz. İmza veren, gayret eden bütün teşkilat mensuplarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Burada 3 sayfalık mutabakat metnimizin en son sayfamızı göstermek istiyorum. İmzalanan mutabakat metni burada. Bu noktada kamuoyunda yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesi bakımından sizlerle paylaşmak istedim. Kararlarımızın hayırlı olmasını diliyorum, kıymetli basın mensuplarına ilgi ve teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.