Yerli “Beverly Hills, 90210” uyarlaması “Gelecek Uzun Sürer” dizisinin kadrosu büyüyor

Yerli “Beverly Hills, 90210” uyarlaması “Gelecek Uzun Sürer” dizisi güçlü oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor.

Yerli “Beverly Hills, 90210” uyarlaması “Gelecek Uzun Sürer” dizisinin kadrosu büyüyor

Ay Yapım’ın yaz başından beri hazırlıklarını hızlandırdığı yerli “Beverly Hills, 90210” uyarlaması “Gelecek Uzun Sürer” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Damla Serim’in yazdığı, Deniz Yorulmazer’in yöneteceği dizide Mert Yazıcıoğlu “Kerem”, Hafsanur Sancaktutan “Derin”, Aslıhan Malbora “Ece”, Aytaç Şaşmaz” Evren”, Necip Memili “Harun”, Nur Fettahoğlu “Beliz” rollerine hayat verecek. Diziye son olarak güzel ve başarılı bir isim katıldı. Aslı Orcan “Gelecek Uzun Sürer”in ekibine dahil oldu. Orcan Okulun en havalı dizi olan Derin’in annesini canlandıracak.

Yerli “Beverly Hills, 90210” uyarlaması “Gelecek Uzun Sürer” dizisinin kadrosu büyüyor - Resim : 1“Beverly Hills, 90210”, 4 Ekim 1990 ile 17 Mayıs 2000 tarihleri arasında Amerika’da FOX kanalında yayımlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören televizyon dizisi, Türkiye’de “Evimiz Hollywood’da” adıyla İnterStar, Kanal D, Show TV ve Cine 5’te yayınlanmış ve dizinin başrol oyuncuları o yıllarda gençlerin idolü olmuştu.