O Yeşilçam'ın efsane karakteri!.. 'Artık insanların beni televizyonda yaşlı biri olarak görmelerini istemiyorum'

Silivri'de eşiyle birlikte pazar alışverişine çıkan Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir'e (78), esnaf yoğun ilgi gösterdi.

O Yeşilçam'ın efsane karakteri!.. 'Artık insanların beni televizyonda yaşlı biri olarak görmelerini istemiyorum'

Oyunculuk kariyerine nokta koyduktan sonra Silivri Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan iki katlı evinde yaşamaya başlayan Hikmet Taşdemir, eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaptı.

78 yaşındaki oyuncu, "2,5-3 ay evimizde hapis gibi yaşadık. İlçe kaymakamlığı ekipleri bu süreçte gelerek alışverişlerimizi yaptı. Bu sürecin iyi geçtiği söylenemez. Bahçemizde eşimle birlikte oturduk, öyle vakit geçti. Madem ki devletimiz böyle bir şeyi uygun görmüş, biz de uymak zorundayız. Sıkıysa uyma, uymadığınız zaman hasta olma olasılığınız çok yüksek, onlar da bizim için bu kısıtlamaları getiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam yıldızı, "Artık yeter, 65 yaş üstündekilerini rahat bıraksınlar. Benim gibi 78 yaşındaki adam böyle taş gibi oluyorsa, artık bıraksınlar yeter. Etrafınıza bir bakın bütün 65 yaş üstündekiler hepsi sağlıklı, taş gibi" dedi.

O Yeşilçam'ın efsane karakteri!.. 'Artık insanların beni televizyonda yaşlı biri olarak görmelerini istemiyorum' - Resim : 2

"OYUNCULUK TEKLİFİ GELSE DE GİTMEM"

Taşdemir, "Bu saatten sonra oyunculuk teklifi gelse de gitmem. Daha evvel dizilerde de söyledim. Artık insanların beni televizyonda yaşlı biri olarak görmelerini istemiyorum" şeklinde konuştu.

Corona virüs tedbirleri kapsamında maskesini takan Hikmet Taşdemir'e, semt pazarı esnafı büyük ilgi gösterdi.

Taşdemir, sert mizacı nedeniyle çok sayıda filmde kabadayı rollerinde oynadı. Başrolünde Kemal Sunal'ın yer aldığı 'Korkusuz Korkak' filmindeki 'Gaddar Kerim', 'Umudumuz Şaban' filmindeki 'Mardinli Arif', 'Tatar Ramazan' filmindeki 'Cıbıl Halil' ve 'Dünyayı Kurtaran Adam' filmindeki 'Sihirbaz' karakterleri ile hafızalarda yer etti.