Serenay Sarıkaya'nın ayaklarını paylaşan Banu Alkan'a ateş püskürdüler

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın, sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaşması, sosyal medyada gündem oldu. Alkan'ın bu hareketine ise Sarıkaya'dan sert tepki geldi. İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya'nın ayaklarını paylaşan Banu Alkan'a ateş püskürdüler

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, sosyal medya hesabından 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Alkan'ın bu hareketine sosyal medya kullanıcıları anlam veremedi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Ajda Pekkan'ın fotoğrafını paylaşıp "Taklit edilmek harika bir duygu bebeğim" şeklindeki açıklamasıyla gündeme gelen Banu Alkan bu kez de Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı.

Serenay Sarıkaya'nın ayaklarını paylaşan Banu Alkan'a ateş püskürdüler - Resim : 2

Yayınladığı fotoğrafa 'Serenay Sarıkaya ayakları' notunu düşen ünlü sanatçının bu paylaşımına kimse anlam veremedi. Serenay Sarıkaya'nın hayranları ise Afrodit'te bu davranışı karşısında sert çıkıştı.

Ünlü sanatçıya Serenay Sarıkaya'nın fanları 'beğenmiyorsan neden paylaşıyorsun', 'Banu hanım gündem olmak istemiş', Dost başa düşman ayağa bakar', 'ayağa estetik yapılmıyor', 'insanların fiziki özellikleriyle alay etmek büyük saygısızlık', 'Allah başka dert vermesin' şeklinde yorum yağdırdı.