Türkan Şoray ile Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi! Yeşilçam'ın güzellerinin pozları sosyal medyada olay oldu

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından olan Türkan Şoray ile Filiz Akın yıllar sonra tekrar bir araya geldi. İki güzel, usta oyuncunun pozu sosyal medyayı salladı.

Türkan Şoray ile Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi! Yeşilçam'ın güzellerinin pozları sosyal medyada olay oldu

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından olan Filiz Akın ile Türkan Şoray, yıllar sonra tekrar bir araya geldi. Güzelliği ve oyunculuklarıyla yıllara meydan okuyan Yeşilçam'ın iki güzeli sosyal medyada paylaşım yaptı. 80'li yaşlarına yaklaşan iki usta oyuncu güzellikleriyle kendilerine hayran bıraktılar.

"TÜM GÖNÜLLERİN SULTANI"

Filiz Akın yakın dostu Türkan Şoray ile birlikte olduğu kareleri sosyal medyada paylaştı: Yediden, yetmişe herkesin çok sevdiği, güzeller güzeli, tüm gönüllerin sultanı ve benim... Sultan arkadaşım Türkan Şoray’la perşembe akşamı buluşmamızın mutluluğuyla…" 

Yeşilçam'ın iki güzelinin pozunu binlerce beğeni ve yorum yağarken Türkan Şoray'da arkadaşının övgü dolu sözlerine kayıtsız kalmadı. Şoray, Filiz Akın'ın paylaşımına, "Bu güzel sözlerin beni sevdiğin için biliyorum.Bende senin için aynı bu güzel şeyleri düşünüyorum. Canım arkadaşım seni sevgiyle öpüyorum." notunu düştü.

Türkan Şoray ile Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi! Yeşilçam'ın güzellerinin pozları sosyal medyada olay oldu - Resim : 1