'10 kere kürtaj oldum' demişti! İlk defa açıkladı

Rollerinden dolayı Yeşilçam'ın kötü kraliçesi olarak bilinen Lale Belkıs, 10 defa kürtaj olduğu iddialarına cevap verdi. Belkıs, hiç çocuk sahibi olmak istemediğini söyledi.

'10 kere kürtaj oldum' demişti! İlk defa açıkladı

Lale Belkıs, UçanKuş TV'de yayımlanan Lerzan'la Çok Mutlu programına katıldı. Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından olan Belkıs hakkında çıkan "10 kez kürtaj oldum" haberlerine dair ilk kez konuştu.

Hayatı boyunca hiç çocuk istemediğini söyleyen Lale Belkıs toplamda 4 kez kürtaj olduğunu ve sadece "Ateşböceği" Yalçın olarak tanınan ikinci eşi Yalçın Otağ'dan çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi.

Belkıs, şunları anlattı:

"Biz 6 kardeştik, ablalarım evlendi çoluk çocuğa karıştı. İllallah dedim çocuktan. İlk başlarda istemiyordum. Verdiğim röportajda yanlış anlaşıldım.''

''Çok yoğundum, çocuk yapmaya vaktim yoktu. Ama Yalçın'dan çocuğum olsun istedim. Birkaç kez düşük yaptım. O da yanlış anlaşıldı."

82 yaşındaki oyuncu daha önce verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili şunları söylemişti:

"Çok çapkın bir kadındım. 10 kere falan kürtaj olmuştum. Sonrasında çocuk sahibi olamadım"

41 yıl Ateş Böceği Yalçın Otağ ile evli kalan eski manken, şarkıcı ve oyuncu Lale Belkıs, gençliğinde çapkın bir kadın olduğunu belirtirken, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

10 kere falan kürtaj olmuştum: Emektar oyuncu, "Sırf, 'Ben bu kadınla birlikte oldum' demek için bile yaklaşan erkekler oluyordu. Valla 10 kere falan kürtaj olmuştum. Gençtim o zaman, istemiyordum. Kendimi daha var edememiştim" demişti.