4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye'ye iki pitbull cinsi köpek saldırdı. Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından şarkıcı Ayça Tekindor'un yaptığı paylaşıma büyük tepki geldi.

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı

Evinin bulunduğu site içerisinde oyun oynayan Asiye Ateş, ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından beslenilen pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı. Konunun sosyal medyada gündeme gelmesinden sonra yapılan paylaşımların ardı arkası kesilmedi. Şarkıcı Ayça Tekindor'un, "Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın" şeklinde yaptığı paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük eleştiriye neden oldu.

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı - Resim : 1

"Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın"

2004 yılında "Yıkılıyo" şarkısıyla ün kazanan Ayça Tekindor, vahim olay sonrası Twitter hesabından "Bak bir daha sek söylüyorum: Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın ! Önüme şu köpek saldırıları, yok pittbul vahşiymiş bilmem ne salak salak haberleri düşürenler, beğenenler, etkileşimde bulunanlar dahil herkesi engelleyeceğim. Fenalık bastı ! Buna "Ama çocuklar" diye yorum yapanları da" şeklinde bir paylaşım yaptı.

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı - Resim : 2

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı - Resim : 3

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı - Resim : 4

Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük kızın hayati tehlikesinin bulunduğunu hatırlatan kullanıcılar Tekindor'a tepki gösterdi. Tekindor gelen tepkiler üzerine "Cinsi gündeme girmemesi için öyle yazdım. Bir de ekstra trollerle uğraşmayayım diye" yazarak kendini savundu.

Ne olmuştu?

Olay, dün öğleden sonra Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde meydana geldi.
Evinin bulunduğu site içerisinde oyun oynayan Asiye Ateş, ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından beslenilen pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı.

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı - Resim : 6

Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuğun çığlıklarına komşuları yetişti.
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan küçük Asiye, Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı
Acil Serviste yapılan müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edilen Asiye, ameliyata alındı. Öte yandan, pitbull cinsi köpekler ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından koruma altına alındı. Gaziantep'te yaşanan korkunç olaya büyük tepki yağdı.

4 yaşındaki Asiye'ye pitbull saldırmıştı! Ayça Tekindor'un paylaşımı tepki topladı - Resim : 7

Valilikten açıklama!

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye'nin bir sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin yazılı açıklama yapan Gaziantep Valiliği, olaya ilişkin 6 kişinin gözaltında olduğunu ve adli sürecin devam ettiğini bildirdi.

"Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınmıştır"

Bir sitede oturan 5 şahsa ait iki adet pitbull cinsi köpeğin site çalışanının çocuğunu baş ve boğaz bölgesinden hayati tehlike oluşturacak şekilde yaraladığı belirtilen açıklamada,
"Söz konusu yaralı çocuk, olayın ardından hastaneye sevk edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Olaya karışan iki köpek Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmiştir. Olayla ilgili beş şüpheli ve site güvenlikçisi ile toplam altı şahıs gözaltına alınmıştır" denildi.