Yılan uzmanlarını bile hayrete düşüren olay... Kadının yaptığı şeye aklınız sırrınız ermeyecek

Herkesi hayrete düşüren görüntülerde, 23 yaşındaki genç kadın uzandı ve üzerine dev iki yılanı koymalarına müsaade etti. İzleyenler, önce bunun ne amaçla yapıldığını anlamadı. Daha sonra o Filipinlerde, geçmişten günümüze yapılan bir masaj türü olduğu ortaya çıktı. Ancak genç kızın tek amacı masaj yaptırmak değildi, bu sayede korkularını da yenmeyi planladığını açıkladı.

Filipinler'in Aklan kentindeki Kalibo Devekuşu Çiftliği'nde yapılan bir tedavi yöntemi olan 'yılan masajı' yaptırmaya karar veren 23 yaşındaki Maegan Aniel, izleyenleri dehşete düşüeren görüntülere imza attı. Uzandıktan sonra dev iki pitonun üzerine bırakıldığı kız, korku dolu gözlerle yılanların üzerinde hareket etmesini seyretti. 

Yılan uzmanlarını bile hayrete düşüren olay... Kadının yaptığı şeye aklınız sırrınız ermeyecek - Resim : 1

YAPTIRMASININ BİR AMACI VAR

Yılan masajı yaptırmanın sadece rahatlamak için olmadığını söyleyen genç kadın, bunu yapmasının asıl amacının yılan korkusunu yenmek olduğunu söyledi. Bu kararı alınca da, boğucu bir yılan türü olan iki devasa burma pitonunun vücudunda kıvranmasına izin verdi. 

Yılan uzmanlarını bile hayrete düşüren olay... Kadının yaptığı şeye aklınız sırrınız ermeyecek - Resim : 2

SADECE CESUR OLANLAR YAPTIRIYOR

Yılan masajı ise, Filipinler'de yapılır ve  hareketiyle,  ağırlığıyla rahatlama hissettirir. Dünyanın en vahşi hayvanlarından biri olan yılanlarla yapılan bu masaj, Sosyal medya ile birlikte son dönemde popüler bir uygulama haline gelse de bu masaj, bölgede uzun yıllardır yapılıyor.  Özellikle Filipinler ve Endonezya'da cesur olan kişilere yapılan bir masaj olarak bilinir.