Yılanların akına geçmesinin ardından ürküten bir haber daha geldi.. Şimdi onlar saldırıya geçti, tehlike bu sefer büyük

Yılanlar, timsahlar derken insana saldıran vahşi hayvanlar arasına dağ aslanları da katıldı. Rafting yapmak için yola çıkan ekibe saldıran ekip, kendilerini vahşi hayvanın azgın dişlerinden kendilerini ellerindeki küreklerle zor kurtardılar. Yetkililer, bölgede meydana gelen saldırının ardından halkı, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yılanların akına geçmesinin ardından ürküten bir haber daha geldi.. Şimdi onlar saldırıya geçti, tehlike bu sefer büyük

Geçtiğimiz hafta Arizona'da rafting yapmak için toplanan ekip, dağ aslanının saldırısına uğradıktan sonra hayatlarını kurtarmak için büyük bir mücadele vererek kürek çektiler. Gila İlçesi yetkilileri, geçen hafta White Mountain Apaçi Bölgesi'nin ücra bir bölgesinde meydana gelen saldırının ardından dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu. 

Yılanların akına geçmesinin ardından ürküten bir haber daha geldi.. Şimdi onlar saldırıya geçti, tehlike bu sefer büyük - Resim : 1

SALDIRI MEYDANA GELDİ

Gila İlçesi Hayvan Bakım ve Kontrol Programı Yöneticisi JC Castaneda, saldırının "Salt Nehri köprüsünün 21 mil aşağısında, Salt Nehri'nin kuzey tarafı olan White Mountain Apache Nation'da , özellikle uzak bir bölgede" meydana geldiğini söyledi.

Yılanların akına geçmesinin ardından ürküten bir haber daha geldi.. Şimdi onlar saldırıya geçti, tehlike bu sefer büyük - Resim : 2

KÜREKLERLE SALDIRDILAR

Castaneda, 16 Mart'taki saldırıda yaralanan 64 yaşındaki New Mexico sakininin hala çok ağrılı olduğunu ancak hayati tehlikesinin olmadığını sözlerine ekledi. Aslan kurbana saldırırken, diğer 10 raftingçi, küreklerini kullanarak aslanla savaşmaya çalıştı. Sonunda, diğer kampçılar sallarında güvenli bir yere giderken aslanı uzak tuttular.

Yılanların akına geçmesinin ardından ürküten bir haber daha geldi.. Şimdi onlar saldırıya geçti, tehlike bu sefer büyük - Resim : 3

BESLENMEKTEN KAÇININ

Castaneda, Beyaz Dağ Apaçi Kabilesinin bir grup  ABD  Tarım Bakanlığı avcısını, saldırının olduğu yerden aslan izlerini takip eden tazı köpekleriyle, şu anda aslanı bulmaya çalıştıkları başka bir bölgeye gönderdiğini söyledi. Pazartesi itibariyle yetkililer onu bulamamıştı. Castaneda, insanların daha önce kuduza maruz kalmış olabilecek vahşi yaşamdan ve diğer bilinmeyen hayvanlardan kaçınmak gibi ek önlemler almasının çok önemli olduğunu söyledi. Ayrıca herkese vahşi hayvanları beslemekten kaçınmasını hatırlatır.