İşte havai fişek patlamasında yaralanan Galatasaraylı Omar'ın son durumu!

Yılbaşı kutlaması sırasında havai fişek patlaması nedeniyle feci şekilde yaralanan Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui, hastaneye kaldırıldı. Prof. Dr. Vedat Kaya, Omar'ın son durumuna ilişkin açıklama yaptı.

İşte havai fişek patlamasında yaralanan Galatasaraylı Omar'ın son durumu!

Galatasay'ın efsane fulbolcusu Omar Elabdellaoui, Yılbaşı gecesi evinde geçirdiği havai fişek kazasında yaralandı.

Sarı-Kırmızılı kulüp yıldız futbolcunun son durumuyla ilgili açıklama yaparken Galatasaraylı yöneticiler, Fatih Terim ve takım kaptanı Arda Turan, Omar'ın kaldığı hastaneye gitti.

İşte Omar'ın son durumu! Doktorları açıkladı

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumu hakkında doktoru Prof. Dr. Vedat Kaya açıklama yaptı.

Kaya, "Bir gözde daha fazla olmak üzere 2 gözde de yaralanma söz konusuydu. Şu anki durumu düne göre oldukça iyi... Şu an medikal tedavisi devam ediyor. Yeniden bir müdahale gerekebilir. Değerlendirme sonucunda planlamayı düşünüyoruz. Oluşan termal kimyasal bir etki var. Ne olacağına dair takiplerimizi bakıyoruz. Bütün tetkiklerini yaptık. Göreceli olarak bir gözü, diğerine göre daha hasarlı. Görme yetisi var ama ileriki gidişatla ilgili ne olur söylemek bağlayıcı olur. Basit bir parça leke yüzünden görme çok değişebilir. Bunlarla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Genel bir çerçeve çizmek istedim. Bir temizleme işlemi yaptık. Bu bile bir gün içinde çok fark yarattı. Restorasyon diyebileceğimiz işlemi de adım adım planlıyoruz. Türkiye'de ekipman olarak en iyi ekipmana sahip hastanedeyiz. Bu tür olaylara daha önce de müdahale ettik. Kök hücre laboratuvarımız var. Dünya ortalamasının üzerinde bir tedavi olacak. Bunu yapacağız" dedi.

İşte havai fişek patlamasında yaralanan Galatasaraylı Omar'ın son durumu! - Resim : 1

 Galatasaray Spor Kulübünden Omar Elabdellaoui açıklaması

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital'a kaldırılan oyuncumuz Omar Elabdellaoui'nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir" denildi.

İşte havai fişek patlamasında yaralanan Galatasaraylı Omar'ın son durumu! - Resim : 3