Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yeni yıla bir ay kala bir çok kullanıcı "Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?" aramasını yapmaya başladı. Gündemi meşgul eden yılbaşında sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, 31 Aralık yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte detaylar...

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen bier çok kişi "Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?" aramasını yapıyor. Birçok vatandaşı ilgilendiren soruyu sizler için yanıtladık. 31 Aralık yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Geçen yılbaşında alınan sokağa çıkma yasağı önleminin bu yıl da olup olmayacağı merak ediliyor.

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık yeni yılda sokağa çıkma yasağı olacak mı? - Resim : 1

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?

Vaka sayısındaki paralel artışa bşr önlem olarak alınan sokğa çıkma yasağının bu yılda uygulnıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Fakat şu ana kadar bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağına hükümet yani toplanacak yeni bir kabine karar verecek. 

Yılbaşı gecelerinde sosyal mesafelerin tamamen ortadan kalktığı biliniyor; bu durumun kısıtlamalara neden olabileceği düşünülse de hükümet henüz bir karar almış değil. 

Geçen yıl; Türkiye genelinde 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar kesintisiz sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı.

Bu yıl bir kısıtlama uygulanmayacağı tahmin ediliyor.