Yıldırım'dan katıldığı iftar programında iki müjdeli haber

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım İstanbul Halk Ulaşım AŞ’nin iftarına katıldı. Yıldırım" Kardeşlerimle iki müjdeli haber paylaştım. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yıldırım'dan katıldığı iftar programında iki müjdeli haber

23 Haziran seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Binali Yıldırm, İstanbul Halk Ulaşım AŞ'nin iftar programına katıldı. 

Yıldırım burada yaptığı açıklamalarda iki müjdeli haber verdi.

Öğrenci akbillerinde yapılan indirim sonrası aradaki 45 liralık farkı belediyenin destek olarak vereceğini söyleyen Yıldırım, İstanbul Halk Ulaşım AŞ'nin belediyeden alacakları olan hakedişlerin de ödeneceğini belrtti. 

Yıldırım'ın iftar programında yaptığı açıklamalar şöyle;

Sözlerine "Size müjde verebilirim" diyerek başlayan Yıldırım; "Bugünkü toplantının iki tane önemli müjdesi var. Bunlardan bir tanesi sizin belediyeden alacağınız hakedişler. Onlar ödenecek. Bunun kararı alındı. Arkadaşlarla görüştük ve inşallah önümüzdeki bir kaç gün içerisinde, ama mutlaka bayramdan önce o paralarınızı alacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun.

Diğer haber ise, biliyorsunuz... Akbil 85 liradan 40 liraya düştü. Tabi burada aradaki farkın ne olacağını merak ediyorsunuz. Oradan oluşan 45 liralık farkı belediye size destek olarak verecek. 

Dolayısıyla siz zarar etmeyeceksiniz. Belediye desteklemek suretiyle bu farkı size verecek. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.