Yılın aşkını ilk kez Magazin Hattı görüntüledi! Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç kol kola...

Sürpriz aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, ilk kez nerede magazin hattı kamerasına takıldı?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un önceki yıl ilk kez Magazin Hattı kamerasına takılan aşkları, bir yıllık aranın ardından yılbaşı öncesi yeniden başlamıştı. 2021’i Alaçatı’da bir otelde karşılayan ikiliden Demet Özdemir, ilişkisiyle ilgili soruya “Evet beraberiz, şimdi yılın aşkı dersiniz” yorumunu yapmıştı.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’a olan aşkını son dönemde sosyal medyadan da sık sık gözler önüne seriyor. Başrolünü oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizi setinde yoğun bir tempoda çalışan Özdemir, geçen haftalarda “Sizi ne zaman Oğuzhan beyle beraber görüntüleyeceğiz?” sorusuna “İnşallah ama kaçtığımız yok” yanıtını vermişti.

Ünlü çiftin beraber ilk görüntüsü yine Magazin Hattı kamerasına yansıdı. 26 Şubat’ta 29 yaşına giren Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’la Tarabya’da bir arkadaşının evine girerken görüntülendi. Koç ve Özdemir birlikte poz verirken görüntüye bir de davetsiz misafir katıldı.

Kameramıza birlikte ilk pozlarını veren ikiliden Oğuzhan Koç, sevgilisinin yaş gününü sosyal medyadan da kutladı. Ünlü müzisyen, “İyi ki doğdu Demet Özdemir” notuyla paylaştığı kalpli aşk pozuyla dikkat çekti. Ayrıca Koç’un Özdemir’e özel bir beste de yaptığı gündeme geldi.