Yılın nikahı! Karnı burnunda Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile evlendi!

Bebek sahibi olmaya hazırlanan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, Bozburun Yat Kulübü'nde sade bir nikah töreni ile evlendi. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün düğününe 20 kişi katılırken yılın nikahında en çok merak edilen konu hamile Özge Özpirinçci'nin giydiği gelinlik oldu.

Yılın nikahı! Karnı burnunda Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile evlendi!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile 2014 yılında "Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ve 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci, ikinci mutluluğu yaşayarak nikah masasına oturdu.

Sınırlı sayıda davetli çağırıldı

Ünlü çift, Bozburun Yat Kulübü'nde sade bir merasimle nikah defterine imza attı. 20 kişinin katıldığı törende nikâh şahitliklerini Tanem Sivar ile Nail Gönenli yaptı.

Özge Özprinçci: Hamileyken düğün yapmam 

Kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, bir röportajında "Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil" demişti.

Görkemli bir düğün yapacaklar

Çiftin, bebekleri dünyaya geldikten sonra İstanbul'da görkemli bir düğün yapmayı planladığı öğrenildi. Ayrıca çift henüz nikah merasimine dair bir fotoğrafı basınla paylaşmadı. Hayranları merakla o anlara dair görüntülerin sosyal medyadan paylaşılmasını bekliyor. Kaynak: Medyaradar