Yılın öğretmeni sapık çıktı!

Hem öğrencilerin hem de velilerin en çok sevdiği öğretmen olan ve 'Yılın Öğretmeni' seçilen kadın sapık çıktı. 36 yaşındaki öğretmen hakkındaki iddialar çok vahim...

Yılın öğretmeni sapık çıktı!

Lisede görev yapan 36 yaşındaki öğretmen hem öğrencileri hem de veliler tarafından çok seviliyordu. Mesleğini severek yaptığını söyleyen kadın bu yıl 'Yılın Öğretmeni' seçilerek başarısını taçlandırdı.

Ancak bu ödülü alan öğretmenin çok karanlık bir yönü vardı. Skandal bir öğrencisinin durumu ailesine anlatmasından sonra ortaya çıktı. Çocuk, öğretmeninin kendisine gönderdiği mesajları da ailesiyle paylaştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletine bağlı Austin kentindeki Round Rock Lisesi'nde görev yapan 36 yaşındaki Randi Chaverria, öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmesinin yanı sıra, sınıfta öğrencisine oral seks yapmakla suçlanıyor.

Öğrencisiyle uygunsuz ilişki kurmakla suçlanan ve ardından tutuklanan öğretmen, görevinden izin alarak soruşturmayı bekledi ancak okulla ilişiği kesildi.

Okul müdürü Matt Groff, Randi Chaverria'nın soruşturması başlamadan önce iddiaları gerekli makamlara bildirdiklerini ifade etti. Groff, mağdur öğrenci olayların Ekim ayında gerçekleştiğini söylediğini aktardı.

Tutuklanmasının ardından kefalet ücretini ödeyerek serbest kalan öğretmenin yargılaması devam ederken, diğer öğrencilerden de öğretmen hakkında bilgi alınması için çalışma yapıldığı kaydedildi.

Amerika'da son dönemde artan kadın öğretmenlerin istismarı eğitim sisteminin yeniden sorgulanmasına neden oluyor.