Yılın son Merkür retrosu başlıyor! 27 Eylül- 3 Ekim haftası burçları neler bekliyor?

Herkese mutlu sağlıklı ve güzel haberler alacağınız biz hafta geçirmenizi dilerim.

Bu hafta iletişim ve haberleşmenin gezegeni olan Merkür’ün geri hareketi haftaya damgasını vuracak. 27 Eylül de geri hareketine başlayacak olan Merkür, 18 Ekim’e kadar terazi burcunda Retro pozisyonda olacak. Merkür’ün geri hareketi ile birlikte iletişimde aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar, ilişkiler ve finansal konularda yaşanacak olan sıkıntılar ön plana çıkacaktır. Bu süreç içerisinde kimilerimiz için yeni işlere, yeni projelere başlamak için risk almak çok uygun olmayacaktır. Merkür’ün Terazi burcunda Retro pozisyonda olması bir konuda karar vermemizi oldukça zorlaştıracaktır. Merkür’ün Retro sürecini içsel bir yolculuk olarak değerlendirip, kendi adımıza bir fizibilite raporu çıkarmak çok daha doğru olacaktır. Merkür Retrosu hakkında doğru bilinen yanlışlara gelecek olursak;

*Yanlış: Merkür Retrosu’nda yeni bir işe başlanmaz.

Eğer ki başlayacağınız işe Merkür’ün Retro hareketinden önce karar verdiyseniz bu işe başlayabilirsiniz.

Yanlış: Merkür Retrosu’nda elektronik aletler bozulur.

Merkür Retroları elektronik aletleri bozmaz, bozulan eşyalarınızın miadı dolmuştur , bu da Merkür Retrosu’na denk gelmiştir.

Yanlış: Merkür Retrosu’nda yeni bir ilişkiye başlanmaz.

Merkür Retrosunda ilişkiye başlayıp, ilişkisini evliliğe taşıyan birçok insanla karşılaştım. Eğer ki burada haritanız bu ilişkiyi destekliyor ise ilişkiye başlamak için çok doğru zamandır.

Yanlış: Merkür Retrosu’nda yeni bir eşya alınmaz .

Kısmen doğru bilinen yanlışlardan bir tanesi de budur. Merkür Retroları kafamızı karıştırarak yanlış kararlar almamıza sebep olabilir ama ben alacağım şey hususunda çok net bir karara varmışsam Retro buna engel değildir.

Yanlış: Merkür Retrosu’nda eski sevgiliniz geri döner.

Kısmen doğrudur. Çünkü Merkür Retrolarında geçmişe duyulan özlem ve geçmiş anılar aklımıza geleceği için eski sevgiliniz sizi arayabilir.

Yanlış:

Merkür Retrosu’nda ex sevgiliden next olmaz.

Merkür Retroları geçmişi anmak ve geçmişte yaptığımız hataları gözden geçirmek olarak da çalışabileceği için eski sevgiliniz size yaptığı haksızlıklardan dolayı pişman olabilir.

Yanlış:

Merkür Retrosu’nda ameliyat olunmaz.

Acil operasyon gerektirecek bir durum var ise herhangi bir sorun olmayacaktır. Düzeltme operasyonları veya ikinci ameliyat gerektiren durumlar için Merkür Retrosu tamamlanma enerjisini çalıştıracağı için ameliyata engel bir durum teşkil etmeyecektir.

Merkür Retrosu’nda ne yapılması gerektiğine gelecek olursak;

*Kendi içimize dönüp, gerçekten ne istediğimizi sorgulamak.

*Geçmişte yaptığımız hataları gözden geçirmek.

*İlerleyen günlerde yapmak istediğimiz projeler için planlama yapmak.

*Bilgisayardaki dosyalarımızı yedeklemek.

*Kullanmadığımız eşyaları kaldırmak, temizlik yapmak.

*Eski arkadaşlarımız ile görüşmek.

*Eskiyen veya tadilat gerektiren eşyalarımızla ilgilenmek.

*Sağlık kontrollerini yaptırmak.

*İhmal ettiğiniz konular ile ilgilenmek.

Merkür Retroları akıp giden hızlı zamanın içerisinde bir nimet gibidir. Çünkü, biz insanoğlu hızlıca akıp giden zaman içinde birçok şeyi atlaya atlaya gideriz. Merkür Retro zamanlarında ise atladığımız bu konular önümüze çıkar. Bu şuna benzer, örgü örerken arada bir ilmek atlamak gibidir. Merkür Retrosu o kaçan ilmeği bulup, orayı düzelterek devam etmek gibidir. Çünkü gökyüzü hiçbir zaman kaçan ilmekle hareket etmemize izin vermez.

Bu Merkür Retrosu’nu, hiçbir eşyanız bozulmadan, iletişimde hiçbir aksaklık yaşamadan geçirmenizi dilerim.

Koç ve Yükselen Koç:  Merkür Retro döneminde, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz konusunda çeşitli aksaklıklar meydana gelebilir, özellikle bu konularda yaşanabilecek olan yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkiler, ortaklı işleriniz ve ticari konularda alacağınız kararları çok dikkatli bir şekilde tartmanız sizin yararınıza olacaktır.  Retro sürecini ikili ilişkilerinize yolunda gitmeyen sorunlara odaklanarak geçirmenizde fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğa: Merkür Retro döneminde, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan konularda yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bu süreç içerisinde iş değişikliği yapmak çok uygun olmayacaktır. Aynı zamanda sağlık evinizde Retro yapacak olan Merkür sürecini, sağlık kontrollerinizi yaptırmak olarak değerlendirmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular Merkür’ün geri hareketi sürecinde ön plana çıkacaktır. Bu konularda vereceğiniz kararları tekrar tekrar gözden geçirmek sizin için çok daha faydalı olacaktır. İlişkinizde veya çocuklarınızla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Merkür Retrosu’nda aileniz ve ev yaşantınızı ilgilendiren konularla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Taşınma kararı vermek veya gayrimenkul alım satımı yapmak gibi konular gündeminize gelir ise bu konularda vereceğiniz kararları çok dikkatli bir şekilde almalısınız. Bu süreci evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşmak ve aileniz ile daha yakından ilgilenerek geçirmeniz çok daha faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Merkür Retrosu’ndan en çok siz etkileneceksiniz. Retro süreci boyunca yanlış anlaşılmalar, iletişimde, trafikte ve seyahat programlarınızda yaşanacak olan aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Karşınıza çıkacak olan yeni proje veya işler konusunda karar verirken ince eleyip sık dokumanız sizin yararınıza olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Merkür ‘ün geri hareketi ile birlikte finansal konularda vereceğiniz kararları tekrar tekrar gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Parasal konularda riske girmemeye özen göstermeli, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı da çok dikkatli olmalısınız. Bu süreçte finansal yatırımlarınızı gözden geçirmek, harcamalarınızın muhasebesini tutmak sizin için daha faydalı olacaktır.

 Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta sizin burcunuzda Retro hareketi yapacak olan Merkür en çok sizleri etkileyecektir. Kendinizi ilgilendiren konular, hayat planınız, gerçekleştirmek istediğiniz projeler ve ikili ilişkileriniz ile ilgili konularda vereceğiniz kararları Retro bitiminden sonrasına ertelemek sizler için daha faydalı olacaktır. İletişiminizde yanlış anlaşılmalara oldukça açık olduğunuz bu süreçte ağzınızdan çıkacak cümleleri özenle seçmeniz gerekmekte.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Merkür’ün Retro pozisyona gelmesi ile birlikte kendi içinize yönelip, geçmişte yaşadığınız konuları çok daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. Bilinç altınıza attığınız konular gün yüzüne çıkacaktır. Bu süreç içerisinde unuttuğunuz bir konu veya kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı ilgilendiren konularda ön plana çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Merkür‘ün geri hareketi ile birlikte sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınız ile olan iletişimizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız sizin için faydalı olacaktır. Bu süreç içerisinde uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Merkür kariyer evinizde Retro hareketine başlayacak. İş hayatınız ve kariyer planlamanız ile ilgili konularda alacağınız kararları iki kere gözden geçirmelisiniz. Yeni bir işe başlarken veya yeni bir projeye imza atarken iyi düşünmeniz veya bu konuları Retro bitimine ertelemeniz sizin için çok daha faydalı olacaktır. Merkür Retro sürecini kariyer hedeflerinizi ve planlamalarınızı gözden geçirerek  değerlendirmek sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Merkür Retrosu döneminde, hukuksal konular, yurtdışı seyahatleri ve eğitim konularında yaşanacak olan aksaklar ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yazışmalarınız veya sosyal medya da yapacağınız işlerde daha dikkatli olmalısınız. Devam eden hukuksal bir süreciniz var ise o konuda bir tamamlanma veya sonuçlanma enerjisi çalışabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta başlayacak olan Merkür Retrosu ile finansal konular, ortak kazanımlar, kredi ve borç konuları sizin için daha önem kazanacak. Unuttuğunuz bir borç veya ödeme gündeminize gelebilir. Finansal olarak yatırım yapmak ve bu konularda risk almak için Retro bitimini beklemeniz daha faydalı olacaktır.