YKS esnasında fenalaşıp hayatını kaybetmişti, son yolculuğuna uğurlandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı'na (TYT) katılan 24 yaşındaki aday hayatını kaybetti. Bolat'ın 2 yıllık evli ve bir de çocuğu olduğu öğrenildi. Bolat son yolculuğuna uğurlandı

YKS esnasında fenalaşıp hayatını kaybetmişti, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Sınavı'nda (TYT) fenalaşarak yere düşen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 24 yaşındaki Sercan Bolat, doğum gününde memleketi Yozgat'ta defnedildi. 

Evli ve bir çocuk babası Bolat'ın, Ankara Adli Tıp Kurumundan alınan cenazesi Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Sivri köyüne getirildi. 

Köydeki evinde helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılınan Bolat, köy mezarlığında toprağa verildi. 

Dün yaşamını yitiren Bolat'ın bugün doğum günü olduğu öğrenildi. 

Olay 

Ankara'da YKS'nin ilk oturumu olan TYT'ye katılan Bolat, sınavda fenalaşarak yere düşmüş, 112 Acil Sağlık ekiplerince Lokman Hekim Sincan Hastanesine kaldırılmıştı. 

Yolda kalbi duran Bolat, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. 

Alınan bilgiye göre, 24 yaşındaki Sercan Bolat Sincan'daki 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulunda YKS'nin ilk oturumuna girmişti.

Sınav sırasında Bolat yere düşerek başını çarptı. Bolat, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Lokman Hekim Sincan Hastanesi'ne kaldırılmıştı.