Yol ortasında şoke eden görüntü! Cinsel organı kesilip ayaklarından asıldı! Yanındaki not tüyler ürpertti

Yol ortasında cinsel organı kesili halde direğe asılı bir erkek cesedi bulundu. Cesedin yanına bırakılan not da ceset kadar görenleri şoke etti.

Yol ortasında şoke eden görüntü! Cinsel organı kesilip ayaklarından asıldı! Yanındaki not tüyler ürpertti

Dehşete düşüren olayın adresi Meksika'nın Chihuahua şehri. Seyir halindeki araçlar gördükleri korkunç manzara karşısında hayatlarının şokunu yaşadılar. Direkte cinsel organı kesili halde erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri cesedin yanında bir de not fark ettiler. Her bir detay korkunç.

GEZGİNLER FARK ETTİ

Meksika’da yol kenarında cinsel organı kesilmiş halde bulunan bir erkek cesedi büyük panik yarattı. La Parada Digital'e göre olay yeri ilk olarak sabahın erken saatlerinde Casas Grandes'ten Colonia Juarez kasabasına giden bir grup gezgin tarafından keşfedildi. Olay yerine gelen polis ekipleri öldürülen kişinin henüz kimliğinin tespit edilemediğini söyledi.

"5 YAŞINDAKİ BİR KIZA TECAVÜZ ETMİŞTİ"

Cansız bedeni yol kenarında bulunan adamın yanında polisler katilin bıraktığını düşündükleri bir not buldu. Kartonun üzerinde adamın tecavüzcü olduğu için öldürüldüğünü anlatan, “Bir tecavüzcü olduğu için bu onun kaderiydi. 5 yaşındaki bir kıza tecavüz etmişti” ifadeleri kullanıldı. Polis olaya ilişkin araştırmalarını derinleştirdiğini ifade etti.