Yolcu otobüsünde skandal!

Yolcu otobüsünde ön koltukta oturan çiftin yaptıklarını gören küçük çocuklar çığlık atmaya başlayınca skandal ortaya çıktı. Battaniyenin altında seks yapan çiftin alkollü ve saldırgan olduğu belirtildi.

Yolcu otobüsünde skandal!

İngiltere'de Blackpool'dan Birmingham'a seyahat eden aileler büyük bir şok yaşadı. İddialara göre 30'lu yaşlarındaki bir çift, ön taraftaki koltuklardan birinde battaniyenin altında seks yapıyordu. Otobüsün içinde dolaşan çocukların çirkin manzarayı görüp, çığlık atmasından sonra ortaya çıkan olayda aileler otobüs firmasını suçladı.

Çocuklarının o sahneleri görmelerinin ardından gözyaşlarına boğulduğunu ifade eden anne, şoförün yeterince duruma hakim olmadığını ve çiftin yolculuğun sonuna kadar otobüste tutulduğunu söyledi. National Express yetkilileri, yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, sorumluların işine son verileceğini bildirdi.

Çiftin oldukça alkollü ve agresif olduğunu belirten aileler, çocuklarının böyle bir şeye maruz kalmalarının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Onların psikolojisini bu denli etkileyecek bir durumda, uyarılarımıza rağmen hiçbir şey yapılmadı" dedi.