Yolda çamura bulanmış halde bulundu... Herkes kokarca sandı ama araştırmalarda bambaşka bir hayvan olduğu ortaya çıktı

Bölge halkı, tarafından çamura saplanmış halde bulunan kokarca kısa bir süre kurtarıldı ancak gerçek çok başkaydı. Yetkililerin, çamura saplanmış kokarca ihbarı üzerine bölgeye gitmesi ve hayvanı kurtarmasıyla birlikte hayvanın kokarca değil bir köstebek olduğu ortaya çıktı. Yetkililer, hayvanı oradan kurtarıp temizledikten sonra doğaya salacağını bildirdi.

Yolda çamura bulanmış halde bulundu... Herkes kokarca sandı ama araştırmalarda bambaşka bir hayvan olduğu ortaya çıktı

Lexington-Fayette Animal Care & Control, bir Facebook gönderisinde, memurların, Lexington'daki Henry Caddesi'nde çamura saplanmış bir kokarca hakkında halktan gelen bir şikayete yanıt verdiğini söyledi.

Yolda çamura bulanmış halde bulundu... Herkes kokarca sandı ama araştırmalarda bambaşka bir hayvan olduğu ortaya çıktı - Resim : 1

KOKARCA DEĞİLDİ

Olay yerine gelen bir polis memuru, hayvanın aslında bir kokarca olmadığını keşfetti. Gönderide, "Kokmuş olmasına rağmen, 'kokarcamız' çocuk bir köstebek oldu" dedi. Köstebek banyo yaptırılarak özel bir rehabilitasyona götürüldü. Gönderi, hayvanın iyi durumda olduğunu ve muhtemelen yakında tekrar vahşi doğaya bırakılacağını söyledi.